• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önceki aylar da yaptıklarımda vardı kuruma bulursam atarım canim uygulamaya göre 5 gün yumurtlamaya göre 8 gün var
Sen kendi gözünle ince bi cizgi goruyo musun kameraya yansımıyo pek ince cizgi cıplak gozunle goruyosan vardır yarın sabah ilk idrarla bi daha yap canım

Eklentiler

• IMG_20220105_123742.webp
    IMG_20220105_123742.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 47
Bide Boyle bak bence 2 güne belli olur maviss_34 maviss_34 ne oynadım üstünde ama 🥰

Eklentiler

• IMG_20220105_124038.webp
    IMG_20220105_124038.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 41
Önceki aylar da yaptıklarımda vardı kuruma bulursam atarım canim uygulamaya göre 5 gün yumurtlamaya göre 8 gün var
Buda geçen aya ait kuruma çizgisi kızlar

Eklentiler

• 20211204_171329.webp
    20211204_171329.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 39
Sabah aksam içince yetistirmek güç ama yapıyorum insallah olur bu ay benim aslında 3 ay doldu ama yine de yapayım dedim kimyasal olunca insallah bu ay sağlıklı nasip olur
evet bıde ben calısıyorum aksamları kaynatıyorum vakıt yok cunku , 3-4 aydır da bız denıyoruz bu sekılde . ayy ınsallah canım ya benımde kasımda ılk asılamam kımyasal oldu ne uzulmustum ne aglamıstım.
ınsallaahh saglıkla nasıp olur hepımıze

evet bıde ben calısıyorum aksamları kaynatıyorum vakıt yok cunku , 3-4 aydır da bız denıyoruz bu sekılde . ayy ınsallah canım ya benımde kasımda ılk asılamam kımyasal oldu ne uzulmustum ne aglamıstım.
ınsallaahh saglıkla nasıp olur hepımıze
İnsallah rabbim saglıklısını nasip etsin 🤲 demekki anca alıstı rahim 3 ayda kimyasal bu 4 olcak kendime ben de bu ay ve dıger ayı verdim insallah dıger aya gerek kalmaz bu ay kesintisiz olur Aralık'tan cok umutluydum oldu oldu da kimyasal oldu 😅 bu ay daha cok umutluyum insallah nasip olur 🤲

İnsallah rabbim saglıklısını nasip etsin 🤲 demekki anca alıstı rahim 3 ayda kimyasal bu 4 olcak kendime ben de bu ay ve dıger ayı verdim insallah dıger aya gerek kalmaz bu ay kesintisiz olur Aralık'tan cok umutluydum oldu oldu da kimyasal oldu 😅 bu ay daha cok umutluyum insallah nasip olur 🤲
ınsallah canım hepımıze nasıp olsun.
valla bende ılk asılamada umutlu degıldım,2yıldır hıc gebe kalamyınca kımyasal olunca sevındım doktorumda en azından dollenme oluyor guzel bısey demıstı.
amınnnn umutlu olalım hepımız ya:KK200:

Back
X