- 26 Temmuz 2018
- 7.340
- 8.381
- 198
- 32
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #3.741
Ayyy kalmış mıdır acaba ya yarın gideyim bakayjm bi çok heyecanlandımŞokta 101 de bunlardan var amigurumi anlatıyo kitabında bugün yaptım bunları kolay bak al yap sende![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy kalmış mıdır acaba ya yarın gideyim bakayjm bi çok heyecanlandımŞokta 101 de bunlardan var amigurumi anlatıyo kitabında bugün yaptım bunları kolay bak al yap sende![]()
Ben de severim cok ogluma Hayri bile ördüm tinky Kukuli amigurumi güzelYaa çok güzel çok seviyom böyle şeyleri keşke evde olsamda bende yapabilsem![]()
Evde kaldıkça yaparsın sende canimYaa çok güzel çok seviyom böyle şeyleri keşke evde olsamda bende yapabilsem![]()
Kaldıysa al kafan da dağılırAyyy kalmış mıdır acaba ya yarın gideyim bakayjm bi çok heyecanlandım![]()
Bu hafta mı geldi canimKaldıysa al kafan da dağılır![]()
Hiç bilmiyorum canım duymadım etkiliyo muymusAnladim canim ol o zaman ya aradan cikmis olur ama regl dongusunu etkiliyor biliyorsundur
Maşallah ya harikaBunları arkadasım dogum yapmıştı onun için hediye ördüm
Benim olduğum iki aşı da etkiledi canım dongum otuzlardayken 25 e düştü iki ayHiç bilmiyorum canım duymadım etkiliyo muymus
Etkiliyor mu gerçekten o kdrBenim olduğum iki aşı da etkiledi canım dongum otuzlardayken 25 e düştü iki ay
Kimisinde geciktiriyor mus kimisinde erken oluyor mus regl canim kimisi de hamile kalıyormuş hemenbEtkiliyor mu gerçekten o kdr
Ben vuruldum bu 4 cü dozum benim döngümü etkilemedi hamile olanlar da vuruyo berguzeş Korel bile vurulmus ben degilken valla 4 oldu Sımdı sinovakEtkiliyor mu gerçekten o kdr
İçin nasıl rahat ederse öyle yap canımEvet duymustum onu ama ben olmucm 2 tanesini oldum zaten
Bende 2 tane oldumuhtemelen 3.cikti bana da olmam suanEvet duymustum onu ama ben olmucm 2 tanesini oldum zaten