- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #3.761
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bilirsin canım olmak istemiyosn olma ben olmucm şahsenBende 2 tane oldumuhtemelen 3.cikti bana da olmam suan
Ayy ebet ağrısı çok fena oluyor kolum yokmuş gibi :)Her seyde üçümüz varız 4 geldi mi ne yapcaz bilmemen cok ben mi olmusum aşı
cıkardım aradan agrı kesıcı içicm valla kolum agrıyo
Dogru acayip hem de ilk de ikide de agrımıstı 3 daha iyiydi bunda yine agrıyo çıksın diye oldum eminim olmadığına daha baslamadık olmus oldu işte lazerim de son 1 kaldı kalırsam artık olmayacam onu daAyy ebet ağrısı çok fena oluyor kolum yokmuş gibi :)
Gel canım yapalım valla eşim de mest oluyo bekliyo kedi gibiBu bakımı çok sevdim ya bende isterem![]()
Bi günde sen hazırla getir desene hep senden mi beklerGel canım yapalım valla eşim de mest oluyo bekliyo kedi gibialısmıs yapsın diye gözlüyo
Ben de merak ettim onu yazardı yazmadı da
Hazırcı alıstı o bi kere yapmasam bugun yok mu derBi günde sen hazırla getir desene hep senden mi bekler![]()
Bu erkekler hep böyleHazırcı alıstı o bi kere yapmasam bugun yok mu der![]()
Suan mühim olan ovulasyon zateb iyi ki onlar önce geldiGebelik testleri gelmedi daha ama Allah dan ovulasyon geldi ayrı fırmalardan Almıs
Gelen giden yok
Aynen canım iyi ki onlar geldi suan lazım olanlar ovulasyonlarBu erkekler hep böyle
Suan mühim olan ovulasyon zateb iyi ki onlar önce geldi![]()
Cok iyi yarın ilk idrarla bi daha bak insallah olmusturyumurta
Gelen giden yok
Ben umutluyum sendenyumurta
Gelen giden yok