- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #4.821
Benim de böyleydi oglumda dedim ya patlayacak gibi pik hususi yapmıstımGebelik olunca bole oluyormuş kizlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de böyleydi oglumda dedim ya patlayacak gibi pik hususi yapmıstımGebelik olunca bole oluyormuş kizlar
Bence pik olmuş canım seninn. Gebelik testine geç artikk27 sinde adetimin ilk günüydü 4-5 çok koyu çıktı kalın baya da akıntı geliyordu o günler 3-4 gün geldi akıntı dedim galiba pik olcam kalınlaştı ama hatta 5 inden sonra pik olur yaklaştı dedik burdada sonra incelmeye başladı yavaş yavaş şuan da çizgi yok gibi kalınlaşmadı anlamadım![]()
İns bu seferde olmuştur okyanus belirtilerin varr. Kanama daha çok yenidir ondan olmuyordur belkiAynı devam işiyorum sanıyorum bide belim agrıyo ek göğüs sızlamam da var ucları falan acıyo ama bilemiycem burnum da bi kanama yok henüz
Canım 5 Ocak 10 günü sanki pik görcek hubı olmus testin belki algılayacak kadar buyumedi yumurtan olabilir yada o ara oyle oldu gectı sen ilişki yasadıysan sorun yok bosa gitmiş olmuyo Allah dan hersey yine ihtimalin var
4 ünü değerlendirmiştik sonra da 6 sı sanırımBelki o şekilde pik olmuştur canım deherlendirdiniz degilmi
Bende merakımdan sırf bu günü bekledim nasıl olacak diye şimdi son gebelik testim var onu da bir kaç gün geçsin koyu çıksın die yapcam hatıra saklicamBenim de böyleydi oglumda dedim ya patlayacak gibi pik hususi yapmıstım![]()
OLmusrur ozamn canım yine istersen devam et ovulasyona ama olmuş gibi. ,5indekin testi islatsana ozamn yeni gibi oluyo demişti okyanus4 ünü değerlendirmiştik sonra da 6 sı sanırım
Bende yumurta bu sefer o kadar olgunlaşanildi diye düşünüyorum haklısın canım kısmet 4 ünü değerlendirmiştik artık Allah bilirAynı devam işiyorum sanıyorum bide belim agrıyo ek göğüs sızlamam da var ucları falan acıyo ama bilemiycem burnum da bi kanama yok henüz
Canım 5 Ocak 10 günü sanki pik görcek hubı olmus testin belki algılayacak kadar buyumedi yumurtan olabilir yada o ara oyle oldu gectı sen ilişki yasadıysan sorun yok bosa gitmiş olmuyo Allah dan hersey yine ihtimalin var
Kanama da olsa tmm oldu diycem daha yeni de gectı yumurtlama bılemiyorum umarım olmustur diyorum nasip insallah hepimiz goruruz güzel bi cizgiİns bu seferde olmuştur okyanus belirtilerin varr. Kanama daha çok yenidir ondan olmuyordur belki
Demi cidden öyle ben ogluma yaptığım gebelik testini saklıyorum hala oglumun göbegini ve pipisini deBende merakımdan sırf bu günü bekledim nasıl olacak diye şimdi son gebelik testim var onu da bir kaç gün geçsin koyu çıksın die yapcam hatıra saklicamhep siliklere sahit olduk bitsx da gözümüz koyulari görsün dimi
![]()
Hahah canım bilmiyorum bu ay yarı pik gibi bişiy oldu ama akıntı çoktu o dönemdi yumurta zamanı bence yarı pik le karambole geçti bu ay gebe kalsam şaşkınlıktan şoka girerim zatenBence pik olmuş canım seninn. Gebelik testine geç artikk![]()
İnsallah gebelik olusmustur canım ama olmadıysa da üzüLmek yok arada kadınların oluyomus yani canını sıkma bu ay olmadı öbür ay olur cok sükür ki saglıklıyız nasip olcakBende yumurta bu sefer o kadar olgunlaşanildi diye düşünüyorum haklısın canım kısmet 4 ünü değerlendirmiştik artık Allah bilir![]()
Valla bir sürü ovülasyon aldık kulancamOLmusrur ozamn canım yine istersen devam et ovulasyona ama olmuş gibi. ,5indekin testi islatsana ozamn yeni gibi oluyo demişti okyanus
İnsallah yakalarsın canım valla bosa da harcama cok pahalandı subatta yine zam gelcekmiş ona göreValla bir sürü ovülasyon aldık kulancambu merakla devam edicem yinede adete kadar geç mi olucam göreyim
![]()
Saolun kızlar valla biraz kafam dağıldı gerginliğim geçti üzülmüştüm iyi geldinizİnsallah gebelik olusmustur canım ama olmadıysa da üzüLmek yok arada kadınların oluyomus yani canını sıkma bu ay olmadı öbür ay olur cok sükür ki saglıklıyız nasip olcak![]()
Niye üzülcen canım bu bi süreç inan ki rahat ol elinden geleni yapıyosun bu ay olmaz öbür ay olur insan etkileniyo anlıyorum ama saglıklıyız cok şükürSaolun kızlar valla biraz kafam dağıldı gerginliğim geçti üzülmüştüm iyi geldiniz@Emine1990
Aynenn canim bende saklarım hep ultrason fotolarını falanKanama da olsa tmm oldu diycem daha yeni de gectı yumurtlama bılemiyorum umarım olmustur diyorum nasip insallah hepimiz goruruz güzel bi cizgi
Demi cidden öyle ben ogluma yaptığım gebelik testini saklıyorum hala oglumun göbegini ve pipisini de![]()
İns olmuştur canimmmHahah canım bilmiyorum bu ay yarı pik gibi bişiy oldu ama akıntı çoktu o dönemdi yumurta zamanı bence yarı pik le karambole geçti bu ay gebe kalsam şaşkınlıktan şoka girerim zaten![]()
Evvet canim için rahat etsinnn aynı günlerde bat gorcez ozamn..5inde plik ise 19unda bat olurValla bir sürü ovülasyon aldık kulancambu merakla devam edicem yinede adete kadar geç mi olucam göreyim
![]()
Valla duygu durumlarım çok değişiyor bazen sanırım bazen çok yoğun ve hassas oluyorum en ufak şeylere Allahım hayırlısını versin sizlere de banadaNiye üzülcen canım bu bi süreç inan ki rahat ol elinden geleni yapıyosun bu ay olmaz öbür ay olur insan etkileniyo anlıyorum ama saglıklıyız cok şükür
Valla bu kuzım 5 i pik olursa 10. Gün erken pik görmüş oluyorum ben 27 si bat gösteriyor benim takvimEvvet canim için rahat etsinnn aynı günlerde bat gorcez ozamn..5inde plik ise 19unda bat olur