Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hiç hormonlarina bakittim mi. Kist düzenini bozuyormu ca125 değerin kaç cikiyor. Bide üç ay olmuş daha bırakalı ne çabuk negatiften sıkıldın. 😀Benim 1'5seneyi geçiyor çocuk isteyeliii

Benim sıkılmam anne olamama korkusu.kistten dolayı panikliyorum
Ca125 1 sene önce sınırın üstündeydi çikolata kisti kesin tanısı için yapılmıştı zaten o testte.doktor değiştirdiğimden ötürü.
Kusura bakmayın vallahi ben paniğim böyle 😔

Kist bence de bozuyor düzeni çünkü doğum kontrol kullanırken gayet düzenliydi herşeyim bıraktıktan 2 ay sonra bozuldu kahverengi akıntılar felan 12 si adet günümdü işte olmadık kahverengi lekelnmeler vardı ped takmayı gerektirmiyordu lavabo gidince geliyordu bugün ilişki sırası ve sonrası kanama döndü dedim adet oldum herhalde sonra kahverengi döndü gibi gene şuanlık gelmiyor gün içinde bakacağım
😔😔😔😔 beklemek zor Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🏻 tez zamanda isteyen herkes hepimiz anne olalım

Hassas dönemi olur herkesin canım ama bu bi süreç öyle düşün hep

Valla yapmıyorum eşim evde bugun ama olmasa da yapmazdım valla yapmıycam bekliycem pişman oldum dün

Cok sükür canım dedim sana aklına kotu bısey getirme diye sag alim al kucagına insallah

Canım hap hormon sonuc da hormon dengesi bozdu bırakınca onun etkisi ben yeni evlendiğimde aylık iğne Vurulmuştum iki kez vuruldum sürekli lekelenme vardı doktora gittim hiç temiz kalamadım dediğin gibi oda sana iğne yaramıyor yaptırma dedi prezervatif le korundum daha sonra etkisi gecınce lekede kesildi yani haptan ötürü öylesin hiç bısey kullanma bekle etkisi gecınce gececektir ama muayne ol mutlaka git
Gideceğim 2.3 hafta içinde. Kistten ötürüdür eminim çok yaşadım bekarken de ama çocuk düşününce insan korkuyor ya ister istemez ya anne olamaZsam diye çevreden çok hamilelik haberi alınca bide üzülüyorum

Temiz kalamamak kötü ya kafası karışıyor insanın

Gideceğim 2.3 hafta içinde. Kistten ötürüdür eminim çok yaşadım bekarken de ama çocuk düşününce insan korkuyor ya ister istemez ya anne olamaZsam diye çevreden çok hamilelik haberi alınca bide üzülüyorum

Korkma canım hormon ilacı yapar bence geç kalma bi gözük ama gebelik istediğini de belirt

Benim sıkılmam anne olamama korkusu.kistten dolayı panikliyorum
Ca125 1 sene önce sınırın üstündeydi çikolata kisti kesin tanısı için yapılmıştı zaten o testte.doktor değiştirdiğimden ötürü.
Kusura bakmayın vallahi ben paniğim böyle 😔

Kist bence de bozuyor düzeni çünkü doğum kontrol kullanırken gayet düzenliydi herşeyim bıraktıktan 2 ay sonra bozuldu kahverengi akıntılar felan 12 si adet günümdü işte olmadık kahverengi lekelnmeler vardı ped takmayı gerektirmiyordu lavabo gidince geliyordu bugün ilişki sırası ve sonrası kanama döndü dedim adet oldum herhalde sonra kahverengi döndü gibi gene şuanlık gelmiyor gün içinde bakacağım
😔😔😔😔 beklemek zor Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🏻 tez zamanda isteyen herkes hepimiz anne olalım
Canim bendede kist var ben 6senedir cikolota kisti var diyordum. Bı buçuk senedir çocuk olmayınca iki hocaya gittim herseyine baktılar hsg amh hormon eşimden sperm testi derken iki prof bı uzman bir doktor senin kistin dogurganligna engel degi hatta cikolota kisti bile değil dedi. Hormonlarina hiç engel değil deidler. Bu arada benim bir cocugum var . Ben 6senedir sürekli doktora gittim cikolota kisti dediler hep doğum kontrol hapı kullandım . Boşanma içmişim onları. Önce iyi bir iki hocaya git hocam herseyine iyice bakit ondan sonra için rahatlar. Ayrıca kistlede çocuğun olur kendine hiiiic sıkıntı yapma.

Benim cikolota kistim var çocuğum olmaz diye asla düşünme zaten çok küçük kistin

Canim bendede kist var ben 6senedir cikolota kisti var diyordum. Bı buçuk senedir çocuk olmayınca iki hocaya gittim herseyine baktılar hsg amh hormon eşimden sperm testi derken iki prof bı uzman bir doktor senin kistin dogurganligna engel degi hatta cikolota kisti bile değil dedi. Hormonlarina hiç engel değil deidler. Bu arada benim bir cocugum var . Ben 6senedir sürekli doktora gittim cikolota kisti dediler hep doğum kontrol hapı kullandım . Boşanma içmişim onları. Önce iyi bir iki hocaya git hocam herseyine iyice bakit ondan sonra için rahatlar. Ayrıca kistlede çocuğun olur kendine hiiiic sıkıntı yapma.
Google yazdığımda kötü kötü şeyler çıktı ya kist varken olmaz engeller bilmem ne oturdum ağladım bu arada yaşım 24 :) Ama anne olamamak korkutuyor öyle şeyleri yazıları okuyunca … kistten ötürü kanama olabilir demişti doktorum mesaj yazmıştım kendisi sordu ilacı da ben istediğim İçin vermişti korunmayı düşündüğüm için yoksa başka bir ilaç verecekti galiba.
Süreç beklemek çok zor gerçekten Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
İster istemez normalin dışı lekelenme kanam olunca insan korkuyor ya

Google yazdığımda kötü kötü şeyler çıktı ya kist varken olmaz engeller bilmem ne oturdum ağladım bu arada yaşım 24 :) Ama anne olamamak korkutuyor öyle şeyleri yazıları okuyunca … kistten ötürü kanama olabilir demişti doktorum mesaj yazmıştım kendisi sordu ilacı da ben istediğim İçin vermişti korunmayı düşündüğüm için yoksa başka bir ilaç verecekti galiba.
Süreç beklemek çok zor gerçekten Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
İster istemez normalin dışı lekelenme kanam olunca insan korkuyor ya
Yasin çok genç daha en doğurgan dönemindesin kistin olsa bile sana engel olmaz çok küçük çünkü. Adetinin ikinci günü git doktora hormonlarina bakit tümör markerlarina bakılsın bulabilirsem bı hocaya git . Daha iyi oluyor sonra rahatça sakince bekle canimmm. Doğal olmazsa aşılama yaptirirsiniz nasip olur ins sıkma kendini. Bı arkadaşın ca125 150cikiyomus düşün . Yinede bissyi yok gayet sağlıklı.

Morel verdin çok teşekkür ederim. Google bakınca korkuyor insan doktora gidinceye kadar araştırayım biraz dedim ama araştırmaz olaydım
Google bakma canimm..sen iyi bir hoca bul.bak ben bizzat 6srne cikolota kistimm var dedim meğerse yokmuş 😀 iki hocada aynı şeyi dedi. Varsada sıkıntı değil hormonlarini etkiliyomu ona bakmak lazım..hormonu etkiliyosada ona ilaç veriliyolar yine sıkıntı değil. Sen kistin yok gibi düşünen.

İnşallah gideceğim bakalım. Çok sağolun :)
Daha çok yeni deniyorum farkındayım hamilelik kolay bir süreç değil ama işte heveslenince beklemek zor geliyor
İlla ki olacak bu bi süreç dediğin gibi bu ay olmaz öbür ay olur ama önce kontrol sonra rahat bırakmak önemli olan rabbim bütün isteyenlere nasip etsin 🤲 🥰 daha yasın kucuk olur elbet

Yasin çok genç daha en doğurgan dönemindesin kistin olsa bile sana engel olmaz çok küçük çünkü. Adetinin ikinci günü git doktora hormonlarina bakit tümör markerlarina bakılsın bulabilirsem bı hocaya git . Daha iyi oluyor sonra rahatça sakince bekle canimmm. Doğal olmazsa aşılama yaptirirsiniz nasip olur ins sıkma kendini. Bı arkadaşın ca125 150cikiyomus düşün . Yinede bissyi yok gayet sağlıklı.
Çok sevindim abla çok sağol cidden 😔 int bakınca morel bozmamak elde değil benim değerlim 100 bile yoktu yani sınırım üstünde olduğunu biliyorum sadece kistten dolayı dedi doktorda zaten yaz sonuna kadar kendiliğinden hamile kalmayı bekleyeceğim 1 sene doktorlar beklemeyi öneriyorlar olmazsa tekrar gidip aşılama düşünürüm beklemek zor olsa da bekleyeceğim ama tabii 2.3 hafta içinde kontrol amaçlı gidicem doktora

😀Görmüş gibisin canimm bekle bencede bende adet geçince üç gün sonra yapcamm..seninde akintin falan varmı
İşte yoğun bi akıntı yok arada bi damla oluyor o yüzden umutlanmıyorum gün olarak ta üst üste değerlendirmedik ya aralıklı oldu o aralar ama bu aralar 2 güne bir oluyor

Çok sevindim abla çok sağol cidden 😔 int bakınca morel bozmamak elde değil benim değerlim 100 bile yoktu yani sınırım üstünde olduğunu biliyorum sadece kistten dolayı dedi doktorda zaten yaz sonuna kadar kendiliğinden hamile kalmayı bekleyeceğim 1 sene doktorlar beklemeyi öneriyorlar olmazsa tekrar gidip aşılama düşünürüm beklemek zor olsa da bekleyeceğim ama tabii 2.3 hafta içinde kontrol amaçlı gidicem doktora
Mutlaka git canimm hoormnlarina bakit sonra bekle canimmm olur ins Yasin çok genç.bak ben 31yasindayim daha bekliyorum 6ay olmazsa ozamn aşılamaya gitcem

İşte yoğun bi akıntı yok arada bi damla oluyor o yüzden umutlanmıyorum gün olarak ta üst üste değerlendirmedik ya aralıklı oldu o aralar ama bu aralar 2 güne bir oluyor
Canım benim tek ilişki oldu yinede umutlaniyorummm 😀 nasip bu belli olmaz bekleyelim bakalimmm

Back
X