Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gece olunca ben 😂🥰 valla bugun yapmadığım sey kalmadı temizlik den pazar a saç boyamadan yoğurt yapmaya kadar en son kür den cıktım cok sükür 😅😂

Eklentiler

• IMG_20220115_223010.webp
    IMG_20220115_223010.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 12
Gece olunca ben 😂🥰 valla bugun yapmadığım sey kalmadı temizlik den pazar a saç boyamadan yoğurt yapmaya kadar en son kür den cıktım cok sükür 😅😂
Bennn hiç bişey yapmadım bugün gezdik dolaştık yine belli gebeyimdir diye ise hiç girismedim haftaya adet olursam raht yaparım dedm

Evvet bende hep bunu diyordum zaten ovu yaptığımda çok gerilmistim . Hocada böyle deyince sonuçlarında temiz çıkınca bı rahatladım bı rahatladım bennn 😀
Güzel canım kafandaki soru işaretleri gittiyse çok iyi kendi kendini çok fazla dinlememek lazım aslında ya 🤦🏼‍♀️

Bennn hiç bişey yapmadım bugün gezdik dolaştık yine belli gebeyimdir diye ise hiç girismedim haftaya adet olursam raht yaparım dedm
Eşimle yaptık bizde bana kalmasın diye garibim zaten yarın nöbetci 🥰 bana kalmasın diye süpürdü sag olsun ben de ince işleri yaptım

Ben eşime supurtmuyorum her yeri birakiyo. En iyisi silmesi 😀
Alıştı valla sımdı ben gibi farkı yok kaldırıyo bile her yeri o konuda iyi masallah 🥰 ben lavaboyu toz alma islerini falan yapıyorum yeyısırsem siliyorum arkasına yetişemezsem onu da yapar sağ olsun

Ben eşime supurtmuyorum her yeri birakiyo. En iyisi silmesi 😀
Yarın o işe ben dinlenmeye artık kafam airahat yapılmamış olsaydı kendimi yer gözüme gelmez yine yapcam diye ugrasırdım iyi oluyo onla yapmayı seviyorum iş saçımı da elim boyadı dip boyası yaptı bana valla eşim diye demiyorum ama 10 parmagında 10 marifet bazen yemek bile yapar keyfi olunca canı istedi mi

Eşimle yaptık bizde bana kalmasın diye garibim zaten yarın nöbetci 🥰 bana kalmasın diye süpürdü sag olsun ben de ince işleri yaptım
Süpersiniz kızlar vala normalde ben çalışıyor iken bereber yaparız eşimle Allah razı olsun hep destek yemek temizlik ama şimdi evdeyim diye ona yaptirmiyorum kizçelerim ya evdeyken ben yapıyorum istisnai bir durum söz konusu olmayınca hastalık vs ben pandemide işten ayrıldım 2 yıl olacak evdeyim zaten ☺️

Süpersiniz kızlar vala normalde ben çalışıyor iken bereber yaparız eşimle Allah razı olsun hep destek yemek temizlik ama şimdi evdeyim diye ona yaptirmiyorum kizçelerim ya evdeyken ben yapıyorum istisnai bir durum söz konusu olmayınca hastalık vs ben pandemide işten ayrıldım 2 yıl olacak evdeyim zaten ☺️
Süpürgem dehset dyson çekiş gücü kas yaptırıyo insana düşük ayar kullansam da karnımın içini zorluyo gebelik olmussa ilk zaman zorlamayım diye eşim yapıyo benim de normal de ben de kendim yaparım canım gözlemem ondan ama yardım eder sag olsun

Yarın o işe ben dinlenmeye artık kafam airahat yapılmamış olsaydı kendimi yer gözüme gelmez yine yapcam diye ugrasırdım iyi oluyo onla yapmayı seviyorum iş saçımı da elim boyadı dip boyası yaptı bana valla eşim diye demiyorum ama 10 parmagında 10 marifet bazen yemek bile yapar keyfi olunca canı istedi mi
MasAllah bunları çevrendeki insanlara falan deme mesela bence olan olur olmayan olur ben nazara çok inanırım öyle her şeyini paylaşmam kimseyle tavsiyem sende çok dillendirme canım özelini fazla kimselere açma bırak yapmadı bilsinler ben öyleyim şahsıma ne gerek var niye bilsinler düşüncesindeyim çünkü ben ne zaman bir şey paylaşsam bakiykrum bir şey oluyor gerek yok diyorum 😂😂 ben biliyorum ya boşver

Masaaallh canimmm iyimmmis

Back
X