- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
- 43
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.101
MasAllah bunları çevrendeki insanlara falan deme mesela bence olan olur olmayan olur ben nazara çok inanırım öyle her şeyini paylaşmam kimseyle tavsiyem sende çok dillendirme canım özelini fazla kimselere açma bırak yapmadı bilsinler ben öyleyim şahsıma ne gerek var niye bilsinler düşüncesindeyim çünkü ben ne zaman bir şey paylaşsam bakiykrum bir şey oluyor gerek yok diyorumYarın o işe ben dinlenmeye artık kafam airahat yapılmamış olsaydı kendimi yer gözüme gelmez yine yapcam diye ugrasırdım iyi oluyo onla yapmayı seviyorum iş saçımı da elim boyadı dip boyası yaptı bana valla eşim diye demiyorum ama 10 parmagında 10 marifet bazen yemek bile yapar keyfi olunca canı istedi mi

Analdim canım hassasis bu konuda evet ya ben hamile olduğumu bilene kadar devam ama sonrasında tabikide eşimde yapar zaten bana bırakmaz biliyorum onu rabbim sağlıkla sağlıklı gebelik nasip etsin canım cumlemizeSüpürgem dehset dyson çekiş gücü kas yaptırıyo insana düşük ayar kullansam da karnımın içini zorluyo gebelik olmussa ilk zaman zorlamayım diye eşim yapıyo benim de normal de ben de kendim yaparım canım gözlemem ondan ama yardım eder sag olsun