- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
- 43
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.141
İlk idrar la mi canım bu bencede yumurtlama olur herhalde senin canım devam edeceksin o zaman mecbur yapmaya ne olduğunu anlaman için ama git gide koyu olmasına ne demelikimse yok muu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk idrar la mi canım bu bencede yumurtlama olur herhalde senin canım devam edeceksin o zaman mecbur yapmaya ne olduğunu anlaman için ama git gide koyu olmasına ne demelikimse yok muu
Her ihtimal olabilir yarın kocayı bulunca yine yaparımCanım günaydın ama bence ikinciyi yumurtlucan çünkü gebelik için bu kadar erkenden kizarmaz.
Waowww süper olmuş Kaçıncı gun bugun❤kimse yok muu
7 günde belli oluyormuynus ben çok anlamıyorum canikom yaPazar piki gördüm canım ilk bugun pazar 7 günü
Valla cok saskınım geven pazar ilk piki gordum bugun tam 7 gün pik gormenın üstüne ne bilim ya yumurtlıycam ya yumurtam yerlesmeye gıdıyo baska ihtimal yokİlk idrar la mi canım bu bencede yumurtlama olur herhalde senin canım devam edeceksin o zaman mecbur yapmaya ne olduğunu anlaman için ama git gide koyu olmasına ne demeli![]()
O zaman insAllah yerlesmeye gidiyordurValla cok saskınım geven pazar ilk piki gordum bugun tam 7 gün pik gormenın üstüne ne bilim ya yumurtlıycam ya yumurtam yerlesmeye gıdıyo baska ihtimal yok
7 günde rahme iniyo diyo doktorlar kana gecmesi 10 gün diyolar gecen kımyasalı 11 gün gordum HCG de ne bilim garip hissediyorum suan7 günde belli oluyormuynus ben çok anlamıyorum canikom ya
7 günü tam gecen pazar pikdi testim cumartesi gece 1 de birliktelik olmustu cok garip hissediyorum ama ne bilim ya yumurtlıycam yada yerlesmeye mi gidiyo yumurtam baska ihtimal yokWaowww süper olmuş Kaçıncı gun bugun❤
Günaydın canım bu arada direk konuya mı girmişimCanım günaydın ama bence ikinciyi yumurtlucan çünkü gebelik için bu kadar erkenden kizarmaz.
Günaydın canımGünaydın kizlarrr bu arada hava buz ama güzel ben böyle havaları seviyorummmmmmm![]()
Belki bebis vardir canim olumlu dusunelim yoksada ikinciye yumurtluyosan onuda degerlendir hic belli olmazkimse yok muu
Hadi insAllah güzel olsun bu defa7 günde rahme iniyo diyo doktorlar kana gecmesi 10 gün diyolar gecen kımyasalı 11 gün gordum HCG de ne bilim garip hissediyorum suan
Erken olmuştun zaten ikinci yumurtlama olabilir yarın pik olur gibi.bu kadar erken gebelikte pik olmazz bemce canimPazar piki gördüm canım ilk bugun pazar 7 günü
Olmus olabilir tabiki canimm ama sen yinede degerlendirHer ihtimal olabilir yarın kocayı bulunca yine yaparımumarım olmustur valla cok saskınım
Evet cnm benim o şahısBiriniz sormuş ilk idrar mı diye degıl kızlar 5 inci idrarla yaptımsürekli tuvalete cıkıyorum bu arada az da olsa gidiyorum
Hislerin o yondeyse ve daha önce böyle olmadıysa canım olma ihtimali yüksek evet hadi insAllah olmustur canım bu defa güzel olsunNe düşünüyorsunuz olmus olma ihtimali geliyo aklıma yumurtlama dan sonra hiç testim bu kadar olmazdı
Ank soğuğu gibi yokkturGünaydın kizlarrr bu arada hava buz ama güzel ben böyle havaları seviyorummmmmmm![]()