Burdurda oturanlar bakabilir mi

nurervanur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
16
2
3
34
Kızlar selam. Bişey sormak için açtım konuyu. Yeri mi bilmiyorum ama.. eşim pizza ustası ve burdura pizza dükkanı açmak istiyor. O çok hevesli ama benim aklımda çok sorular var. Sizce nasıl olur. Ben olmaz dedikçe eşim kızıyor hiç arkamda değilsin diyor. Tamam desem bugün açacak. Öyle gözden çıkaracak bi para da yok ortada herşey borçla olacak off

Turkiyede pek tutucagini zannetmiyorum ama yinede esiniz cok hevesliyse arkasinda durun

Açılın ben Burdur'luyum

Marka bi pizzacı dükkanı mı yoksa kendine özgü bir isim bularak mı açacak?
Çünkü marka olursa tutar eminim. Artık öğrenci şehri Burdur popüler markalar tutar.
Ama kendine özgü ya da bilinmeyen bi markaysa tutacağını sanmam..

Kesinlikle tutar,bir dönem Burdur'da yaşadım Burdurlu arkadaşlar lütfen alınmasın ama hayatımın en sıkıcı dönemlerindendi.
Alıştığımız bildiğimiz mekanların hiçbiri yok.
Param olsaydı kesinlikle iş yapardım.
Markalı bir şey sanmıyorum ki açabilesiniz çünkü franchise şartlarını karşılayacak bir şehir değil ama yeni bir mekan ne olursa olsun iyi gelecektir.

Şuan da bildğim kadarıyla 2-3 pizza dükkanı var. Yani marka olmadıkça tutma ihtimali az diyelim.

ben burdurlu değilim ama bence marka olmasına gerek yok üni öğrencileri bi keşfetti mi gerisi gelir bencede eşinizin yanında durun ucunda ölüm yok ya tutar ya da tutmaz

ben o şehri gördüm... biraz zor. kesinlikle risk alınacak bir yer değil.
pizza yerine oyun salonu,kahvehane.büfe veya börekçi açsın bence bunlar hep tutuyor bu ülkede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…