burn Burun Estetiği Ameliyatı

biçok kişinin öyle oluyormuş, zaten oturması 6 ayı, 1 yılı buluyormuş. alçılar ne çabuk çıkarılmış? kim yaptı ameliyatınızı?

Sayın kahvekolik teşekkür ederim.. Malatyada oldum ben. Ama büyüklük öyle böyle değil... Korkunç moralimi bozuyor.. Alçı değiştirldi sadece çıkarılmadı.

Allah Allaah dr un ne diyor peki? benim alçım çıkarılmadı rüyalarımda içinden eskisinden büyük bir burun çıktığını görüyorum, çok iyi anlıyorum üzüntünü. ama hep öyle oluyormuş ya dur bakalım sıkma canını benim hala yüzüm şiş. o kadar işlem gördü şiş olacak tabi.

Doktorum ne diyor inecek daha bu halinden bariz küçük olacak diyor. Ama hiç yüzümde şişlik morluk yok sadece burnum mu şişer o derece??

slm sekerim seni anliyorum ama bence silkitir.yani senin burnun alcin cikmadikca beli olmaz bence cok yaniliyosundur kendini uzme bendede o pikoloji oluyor amam cevrendekiler biraz olsun anlar yani eski halinden hic bir degisiklik yokmu sen resimlerini koysan belki biraz anlaris eski halini ve su anki alcili halide olabilir iysallah korktugun gibi degildir zanetmiyorumda
opuyorumnanaktan

burnum alçıdan tamamen çıkınca resimleri atarım. sen oldun mu gizem ameliyat? nasılsın şimdi? resim var mı?

Doktorum ne diyor inecek daha bu halinden bariz küçük olacak diyor. Ama hiç yüzümde şişlik morluk yok sadece burnum mu şişer o derece??

henüz 7 gün olmus canim...normal sis kocaman olmasi...benim ilk alci ciktigindada kocaman duruyordu...ama 3-4 hafta sonra inmeye basladi...iki ay oldu ameliyat olali ve burun gün gectikce inceliyor ve degisiyor...sabir lazim biraz...belli bir süre sonra hala kocamansa ozaman endiselenmen gerekiyor bence...

evet ben de tumena arkadasin dedigine katiliyorum kafani takma eminim yani senin burnunun sis olduguna benimki bir ay oldu yeni yeni iniyo

geçmiş olsun kızlar sabredin bekleyin bence çok güzeldir eminim yara bere degil bu koca ameliyat geçirdiniz allah yardımcınız olsun

baktım gizem gayet hoş olmuş.. benimkide bööle iner mi acep.. yoksa eski eğri ve nefes alamadığım burnum diye ağıt yakıcam.

baktım gizem gayet hoş olmuş.. benimkide bööle iner mi acep.. yoksa eski eğri ve nefes alamadığım burnum diye ağıt yakıcam.

iyisallah olmaz sekerim bakalim beraber gorecegiz ama zanetmiyorum .cunku bana bir ay oldu sana ozel ameliyattan 10 sonraki burnumuda ekleyim bak tamami bu arada tsk

Daha yeni bir hafta olmuş bu ne acale :) biraz zaman gecsin burnunun nasıl sekilden sekile girdiğini sen bile anlamayacaksın ben her sabaha başka bir yüzle uyanıyorum sanki 1 ay oldu :) merak etme

üzülme şişlikler geçince çok güzel bir burnun olacak

öncellikle cok gecmis olsun canim, burnunun kocaman olmasi cok normal cünkü cok sis daha, benim ilk bantlar ciktiginda kocamandi ve resimde görünce agliyodum nerdeyse bu ne bicim burun olmus diye :)) inan zaman gectikce burnun daha güzellesicek ve oturucak ozaman anlarsin nasil indigini ve fark oldugunuzemuszemus resimlerinide eklemeye unutmaaakaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…