Merhaba herkese.. Şu an moralmen hiç iyi değilim arkadaşlar.. Burun ameliyatı oldum 7 gün önce hala burnum sargılı.. Bu gün sargıyı değiştirirlerken arada aynaya baktım epey.. Hiç beğenmedim... Kocaman olmuş.. Sanki suratı benim suratımdan büyük birininkini alıp bana yapıştırmışlar.. Kendim kendime o kadar acaip geldim ki.. Doktor şişilik var o yüzden diyor. İnecek daha diyor.. İner mi acaba yorum yazın biraz..Bende ameliyat sonrası hiç şişlik morluk olmadı. Suratım az biraz şişti ikinci gün geri indi.. Suratımın hiç şişmemesine paralel olarak burnumda fazla şiş değildir şu an diye düşünüyorum ama.. Dönüşü olmayan bi değişiklik ve ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum...
Üstelik nefes problememim henüz gitmedi. ERken mi acaba daha..:a015:
Doktorum ne diyor inecek daha bu halinden bariz küçük olacak diyor. Ama hiç yüzümde şişlik morluk yok sadece burnum mu şişer o derece??
burnum alçıdan tamamen çıkınca resimleri atarım. sen oldun mu gizem ameliyat? nasılsın şimdi? resim var mı?
baktım gizem gayet hoş olmuş.. benimkide bööle iner mi acep.. yoksa eski eğri ve nefes alamadığım burnum diye ağıt yakıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?