burn Burun Estetiği Ameliyatı

bantlar açılsın ekleyeceğim resimlerimi. umarım söylediğiniz gibi olur. Daha öncede anlattığım gibi yüzümde en ufak bir şişme morluk yok, hiç olmadı. burnumunda çok şiş olduğunu zannetmiyorum

oof oof düşündükçe kafayı yiyeceğim. iki kaşımın arasına destek verdi doktor çok içerde olmasın diyeymiş. ve burun öne doğru ilerledi haliyle. çok pişmanım çooook ..

yaa yüzün sismemis olabilir ama burnun siser burnunu kırdılar kolay mı, cok cabuk karar veriyorsun daha alcın bile cıkmamıs sabret biraz

sabret canim sabret bende ameliyat oldum, suan 5. ayimdayim.. Ilk baslarda öyle oluyor, cok pismanliklar yasiyorsun kafanda hep acabalar oluyor.. Burun oturmasi icin alti ayi beklemen gerekecek.. Cok kafana takma!

benim burun alci vs. ciktiginda cok sisti ve egri duruyordu...doktorum bana sislikten dolayi egri durdunu söylemisti...gercektende öyle...ama gelde iste bunu kadin milletine anlat...dogrulana kadar ben bin kez sormusumdur doktora böyle egri kalmicak diye...
burun ameliyati biraz sabir isidir...sabri olmayan bence ameliyat olmasin yoksa kafayi yer...burun burun olana kadar bin türlü sekle gircek...:)

merhaba canım bende 3 yıl önce olmustum burun ameliyatı, nefes problemin 15-20 gün sürer, alcıları aldıktan sonra burnunun sisligi yavas yavas inecek, ameliyattan 1 ay sonra da morarıklar dahil hersey bitecek fakat yine hafif tombul ama güzel bir burnun olacak 6ay- 1 yıla kadar incelip en son halini alacaktır. gecmis olsun

mmresra, Tumena, honey86, gizem_2009, ebru_ebru, yagmursimla, SezosSs, twetty84, bilgelis, kahvekolik... hepinizeayrı ayrı çok teşekkür ederim. En azından çok sabretmem ve sonucun daha iyi olacağına inanmam gerektiğini öğrendim.. buyrunnnnnnnnn

tatlim bence cokkk fazla kafaya takiyorsun, bende cok sabirsizim ve problemler yasadim ayy hala büyük duruyo, yok böylemi kalcak falan gibi ... herseyin ilaci zaman demisler, bu burun konusuda zaman isteyen birsey... cok taze henüz.... benim tamponlar icindeyken kocamandi ucu zaman gectikce iniyor.... bende ilk gördügümde cok cok fazla begenmedim halada öyle abartilcak sekilde begenmiyorum cünkü biraz farkli bi burun hayal etmistim :) cok sükür cok iyi gidiyor hersey ama hic bi zaman pisman olmadim, gene olsa gene yaptirirdim, ALLAH hic birimizi pisman etmesin, fazla takma canim hersey yoluna girecektiryerimseniben

istersen kast ettim egri burun resimi koyim bak bi...sabirla ne hale geldi o burun...:)

albümüne baktım da neresi eğrii çok beğendim çok yakışmış. bu emre ilhan içimde kaldı ya, Allah korusun inş ihtiyaç olmaz da revizyon gerekirse emreye koşcam hemen yerimseniben

benim burnum açılmadan önce burdaki arkadaşlar ilk halini beğenmemin önemli olduğunu,sonradan şişeceğini söylemişlerdi
bende açılınca ilk gördüğüm burun süperdi,resimlerinide eklemiştim
sonrasında şişti ve şimdi kısmen yerine oturdu arada hala şişsede şikayetçi değilim seviyorum
ama bazen burda gördümki burun çok güzel görünüyor ama kişi kendini nasıl bir buruna şartlamışsa hayal kırıklığına uğruyor
sen bence burnuna alışamadın,bunun içinde zaman lazım
ben eski burnumu sevmediğimden sanırım yenisine hemen alıştım :)

albümüne baktım da neresi eğrii çok beğendim çok yakışmış. bu emre ilhan içimde kaldı ya, Allah korusun inş ihtiyaç olmaz da revizyon gerekirse emreye koşcam hemen yerimseniben

canim o resimi koymadim ben...istesen koyarim demistim...:) bide yani simdi burun egri degil...sis oldugu zaman egriydi...yanlis anlasilmasin...:)

Son düzenleyen: Moderatör:
canim o resimi koymadim ben...istesen koyarim demistim...:)

hımm ameliyattan hemen sonra koyduğun bi resim var ona eğri diyosun sandım bende. e koy o zaman kaydirigubbakcemile3 alçıdan bende bi eğrilik hissediyorum sağ tarafım daha şiş ve mor olduğu için acaba ondan mı yoksa hakkaten eğri mi yaptı diye üzülüyorum ya, açılsada görseydim

ok koyuorum simdi ama cok kalmaz orda...

Du du durrrr! şimdi yani burun alçıdan çıktığı ilk halimiymiş sevmemiz gereken? O zaman yandım ben zaten alçı değiştirilirken çıkardılar kocamandı yahuuu.. DAha ne kadar şişşcek? Hani ilk hali en şiş hali olurdu? :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…