- 18 Temmuz 2016
- 4.750
- 13.198
- 208
- Konu Sahibi hadibeyaaa
-
Niye tükendin kız anlat hele :)
KV (daha dogrusu koca beyin sülalesinin tamami), koca ve is üclüsüKim tüketti seni??
Hangi polikliniğe gittin peki.
hay allahım
geçmiş olsun.(
Bu gülmeler de ondan herhalde.KV (daha dogrusu koca beyin sülalesinin tamami), koca ve is üclüsü
Bi noktadan sonra gülmekten başka bir şey gelmiyor ki elden,konu sahibi haklı.Bu gülmeler de ondan herhalde.
Normalde de çok güler misin?
Ondan soruyorum zaten.Bi noktadan sonra gülmekten başka bir şey gelmiyor ki elden,konu sahibi haklı.
Gülmek en iyi ilaç.
Bu gülmeler de ondan herhalde.
Normalde de çok güler misin?
Çok mutlu, çok neşeli görünen insanlar içinde yaşar birçok şeyi ve sonunda böyle kendine zarar verir fark etmedenBen genel olarak kendimi neseli bi insan olarak algiliyorum. Görüstügüm insanlarda benle gayet güzel eglenirler. Son zamanlarda kendime fark ettigim, aman kimseyle bi tartisma cikmasin, aman huzur bozulmasin diye, cogu seyi görmezden geliyorum.
Çok mutlu, çok neşeli görünen insanlar içinde yaşar birçok şeyi ve sonunda böyle kendine zarar verir fark etmeden
Doktor tükendiğinizi öğrenip psikolojik olarak daha fazla tükenmenizi istemiyor olabilir. .
Ben sırf bu başlıkta yazan neymiş diye ogrenmeye geldim. Çıktım gidiyorum
Mutlu görünmek zorunda değilsin, öncelikle bunu unutma.Ben birseylerin normal olmadigini fark ettim tabi ama, ne bilim, yorgunlukdandir diye düsündüm, yada zor dönemler atlattim ondandir diye düsündüm. Bide bu tani konulali baya bi olmus yani, yeni bisey de degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?