- Konu Sahibi Yagmur9248
Burun üstüm aşırı ince derili bir de kemerim büyük olduğu için daha da ince görünüyor. Doktorlar eline pürüzler gelebilir ameliyat sonrası diyor. Çok ince derili olup sorun yaşayan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardeşinizin neden basık duruyor ki deriden mi kaynaklı? Hangi doktora ameliyat olmuştu? Ben ameliyat günümü aldımKardeşimde ince derili çok kötü bir burnu yoktu ama ortası hafif basık duruyor şuan takıntılı olduğu için söyleyemiyoruz da kendisi farkında ama yapacak birşey yok bir senenin dolmasını bekliyoruz kesinlikle çok çok iyi bir doktora gidin revizyon yaptırmak çok daha pahalı oluyor
Burnum çok kemerli ve büyük o yüzden olmak istiyorum az sorun olsa olmazdım ama malesef problemli görüntüsüBana kalırsa hşc ameliyat olma
Siz kime ameliyat oldunuz bana her doktor aynısını söyledibenim de burun sırtım çok ince deriliydi ameliyat olalı iki buçuk ay oldu şu an pütür hissetmiyorum ama görüşmeye gittiğim doktorlardan biri pütür gelebilir demişti kendi doktorum ile olmaz dedi bence tekniğe göre değişiyor
özelden yazayımSiz kime ameliyat oldunuz bana her doktor aynısını söyledi
Derisi çok ince dedi doktor burnun kemer kısmı bir değişik oldu malesefKardeşinizin neden basık duruyor ki deriden mi kaynaklı? Hangi doktora ameliyat olmuştu? Ben ameliyat günümü aldım
Doktoru kimdi acaba özelden yazar mısınızDerisi çok ince dedi doktor burnun kemer kısmı bir değişik oldu malesef
merhaba abi kısa burun için revizyon olmuştunu değil mi?Benim derim inceymiş en ufak kısmı belli etti. Burun sırtında minicik bir yükselti oldu ama kemer gibi geniş değil. Ayrıca uç ile sırt arasında doku birikmesi oldu o da çok belli oluyordu. Doktorum ince derili olduğumdan bu kadar belli olduğunu söyledi. Ben revizyon oldum şu an atelin altında ne var bilmiyorum![]()
Aynen canım ne yazikki en ince kusurlar bile belli oluyor. 3.reviyonumu oldum. 6 yıl oldu çok memnunum elime geliyor evet kemikler ama dışarıdan belli olmuyor .kalın derili olanlara göre çok daha çabuk iniyor ödem ve şişlik ve kusurlar 6 ay dolmadan belli oluyor .Burun üstüm aşırı ince derili bir de kemerim büyük olduğu için daha da ince görünüyor. Doktorlar eline pürüzler gelebilir ameliyat sonrası diyor. Çok ince derili olup sorun yaşayan var mı?
Benim de derim ince ve burnumun sol tarafında böyle tümsek oluştu ama dışardan bakıldığında belli değil bu dokunduğumdan hissediyorum geçmiyor mu yani buBenim derim inceymiş en ufak kısmı belli etti. Burun sırtında minicik bir yükselti oldu ama kemer gibi geniş değil. Ayrıca uç ile sırt arasında doku birikmesi oldu o da çok belli oluyordu. Doktorum ince derili olduğumdan bu kadar belli olduğunu söyledi. Ben revizyon oldum şu an atelin altında ne var bilmiyorum![]()
Kardeşinizin doktoru kimdi?Kardeşimde ince derili çok kötü bir burnu yoktu ama ortası hafif basık duruyor şuan takıntılı olduğu için söyleyemiyoruz da kendisi farkında ama yapacak birşey yok bir senenin dolmasını bekliyoruz kesinlikle çok çok iyi bir doktora gidin revizyon yaptırmak çok daha pahalı oluyor
Siz ameliyat oldunuz mu acaba? Olduysanız kime oldunuz?Burnum çok kemerli ve büyük o yüzden olmak istiyorum az sorun olsa olmazdım ama malesef problemli görüntüsü
Bana da söyler misinizözelden yazayım
Merhaba size özelden yazabilir miyim?Aynen canım ne yazikki en ince kusurlar bile belli oluyor. 3.reviyonumu oldum. 6 yıl oldu çok memnunum elime geliyor evet kemikler ama dışarıdan belli olmuyor .kalın derili olanlara göre çok daha çabuk iniyor ödem ve şişlik ve kusurlar 6 ay dolmadan belli oluyor .