• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnu çok çok ince derili olan var mı? Ameliyat sonrası sorun yaşadınız mı?

Yagmur9248

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
509
86
298
İstanbul
Burun üstüm aşırı ince derili bir de kemerim büyük olduğu için daha da ince görünüyor. Doktorlar eline pürüzler gelebilir ameliyat sonrası diyor. Çok ince derili olup sorun yaşayan var mı?

Kardeşimde ince derili çok kötü bir burnu yoktu ama ortası hafif basık duruyor şuan takıntılı olduğu için söyleyemiyoruz da kendisi farkında ama yapacak birşey yok bir senenin dolmasını bekliyoruz kesinlikle çok çok iyi bir doktora gidin revizyon yaptırmak çok daha pahalı oluyor

Kardeşimde ince derili çok kötü bir burnu yoktu ama ortası hafif basık duruyor şuan takıntılı olduğu için söyleyemiyoruz da kendisi farkında ama yapacak birşey yok bir senenin dolmasını bekliyoruz kesinlikle çok çok iyi bir doktora gidin revizyon yaptırmak çok daha pahalı oluyor
Kardeşinizin neden basık duruyor ki deriden mi kaynaklı? Hangi doktora ameliyat olmuştu? Ben ameliyat günümü aldım

benim de burun sırtım çok ince deriliydi ameliyat olalı iki buçuk ay oldu şu an pütür hissetmiyorum ama görüşmeye gittiğim doktorlardan biri pütür gelebilir demişti kendi doktorum ile olmaz dedi bence tekniğe göre değişiyor

Ayyy ben de böyleyim yaa, resmen burnumun üstüne dokununca kıkırdağı kemeri hissediyorum. Ameliyat sonrası tekrardan kemer oluşursa diye korkuyorum. Kalin deri kadar riskliymis cok ince deri de

Benim derim inceymiş en ufak kısmı belli etti. Burun sırtında minicik bir yükselti oldu ama kemer gibi geniş değil. Ayrıca uç ile sırt arasında doku birikmesi oldu o da çok belli oluyordu. Doktorum ince derili olduğumdan bu kadar belli olduğunu söyledi. Ben revizyon oldum şu an atelin altında ne var bilmiyorum 😅

Benim derim inceymiş en ufak kısmı belli etti. Burun sırtında minicik bir yükselti oldu ama kemer gibi geniş değil. Ayrıca uç ile sırt arasında doku birikmesi oldu o da çok belli oluyordu. Doktorum ince derili olduğumdan bu kadar belli olduğunu söyledi. Ben revizyon oldum şu an atelin altında ne var bilmiyorum 😅
merhaba abi kısa burun için revizyon olmuştunu değil mi?

Burun üstüm aşırı ince derili bir de kemerim büyük olduğu için daha da ince görünüyor. Doktorlar eline pürüzler gelebilir ameliyat sonrası diyor. Çok ince derili olup sorun yaşayan var mı?
Aynen canım ne yazikki en ince kusurlar bile belli oluyor. 3.reviyonumu oldum. 6 yıl oldu çok memnunum elime geliyor evet kemikler ama dışarıdan belli olmuyor .kalın derili olanlara göre çok daha çabuk iniyor ödem ve şişlik ve kusurlar 6 ay dolmadan belli oluyor .

Benim de derim ince ve burnumun sol tarafında böyle tümsek oluştu ama dışardan bakıldığında belli değil bu dokunduğumdan hissediyorum geçmiyor mu yani bu

Benimde ince deriliydi ameliyat oldum kusursuzluk beklentim yoktu o yüzden çok incelemiyorum şuan. Bence gayet güzel oldu. Takıntılı olmamanızda yarar var.

Kardeşinizin doktoru kimdi?

Aynen canım ne yazikki en ince kusurlar bile belli oluyor. 3.reviyonumu oldum. 6 yıl oldu çok memnunum elime geliyor evet kemikler ama dışarıdan belli olmuyor .kalın derili olanlara göre çok daha çabuk iniyor ödem ve şişlik ve kusurlar 6 ay dolmadan belli oluyor .
Merhaba size özelden yazabilir miyim?

Back
X