Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

resize-of-bscap770.jpg

peki bihter? onunki dümdüz ama sanki o da estetikmis gibi, kalkıklıgı fln cok ideal, belki meshur olmadan önce yaptırmıstır

onun diilmiş gibi geliyor,ama hiç belli olmuyo hiç tahmin etmediğimiz burunlar bile estetik cıkabiliyo
mesela pınar altugun burnunun estetik olucağına hayatta inanmazsınız diimi
ama estetik,kendi söyledi acayip şaşırdımm..

ya evet öyleymis, aslında beren saatinki de estetik degilmis gibi, ama acısı fln o kadar ideal ki yani ne bileyim artık her burundan süphelenir olduk :D yani onun burnu yüzüyle cok uyumlu da her görüsümde acaba estetik mi oluyorum

beren saatin ki estetik değil canım bildiğim kadarıyla :kedi: hülya avşarın programında söyledi memişleri estetikmiş ama :kedi:

gögüslerinin estetik oldugu belli ama, o tahta gibi vücutta o gögüslerin olması icin ancak estetik olması lazım :D ehueh

kızlar beren saatte estetikli çıktı:))))
kızlar resim eklenmiyor ama beren saattin bir resmini buldum ve burnu kesinlikle estetik

yaaa ben uzun zamandır onun burnunun estetik oldugunu düsünüyordum zaten, resmi cok merak ettim amaa eklensin su resim yaaa delikafadulden

Back
X