E
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eger peyker rolundekikızdan bahsediyrsan kesinlikle estetik.o çok belli zaten.burun delikleri açısından başarısız gördüm benonun burnunuaşkı memnu da oynayan eda özerkan ın burnuda estetik bence foto koymayı bilmiyorum kızlar biriniz koyabilir misiniz
http://img181.imageshack.us/img181/8306/img1048nl6.jpg
ayy yeter artık bu kadar buldum, bence kesin estetik
elbiseyi nerden aldi merak ediyorum...:)
ahh tam yerine gldin canım söyle bakalımmm yuvarlak yüzlere allık yüzün hangi kısmına sürülürr bi türlü beceremiyorum da kaydirigubbakcemile2
benm de yanaklar kırmızı kırmızı zaten allık sürünce komik oliyi
bende bihter gibi göz makyajı yapmak istiyorum aslında :kedi:
bihter makyajı kolay gı ben sana anlatırım zemuszemus
sezş cum araştırmaalrın için teşekkürler canım..hakikaten burun ucunda bi değişiklik yaptırmış çünkü eski resmine bakınca ve arkasından yeni resme bakınca farkı anladım..burun ucunu elletmiş.ama zaten burnunda kemer gibi bi problem yokmuş.zaten küçük burunlu.sadece zevkine elletenlerden biride nez yani..daha güzel olmak uğruna..yani eski burnu da çok farklı değilmiş kii.
kizlar beren saat iyice profilden. kesinlikle estetik...burda daha kambur
![]()
küçük kadınlardaki arminin burnuda estetikmi acaba
çok tatlı bi yüzü var
David Beckham'ın burnuda estetikmiş yuhh yani:tomato:
buda olmuş bülent cihantimura sanırsam
onun burnuymuş gibi duruyo
ahh tam yerine gldin canım söyle bakalımmm yuvarlak yüzlere allık yüzün hangi kısmına sürülürr bi türlü beceremiyorum da kaydirigubbakcemile2