• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

http://img181.imageshack.us/img181/8306/img1048nl6.jpg

ayy yeter artık bu kadar buldum, bence kesin estetik

tatlım bence yanılıyosun ya burda fotoshop ta oynama var.o kızda estetik ykk..daha ilk yeteneklerde çıktığında hep izlerdim o kızı aynı burnu vardı..sdece biraz daha basit ve sönüktü bi hava geldi kıza birden..ama dikkat edersen o resimde bi bozukluk var o kıın yüzüz basıklaştırılmış buda ancak photo shop ta oluyor..

ahh tam yerine gldin canım söyle bakalımmm yuvarlak yüzlere allık yüzün hangi kısmına sürülürr bi türlü beceremiyorum da kaydirigubbakcemile2

benm de yanaklar kırmızı kırmızı zaten allık sürünce komik oliyi :D

bende bihter gibi göz makyajı yapmak istiyorum aslında :kedi:

benm de yanaklar kırmızı kırmızı zaten allık sürünce komik oliyi :D

bende bihter gibi göz makyajı yapmak istiyorum aslında :kedi:

bende allığı nereme sürceğimi bilmiyorum zaten yüzüm yuvarlak tombalaak gibi oluyo suratım :bbo: bihter makyajı kolay gı ben sana anlatırım zemuszemus

spring352009 canım elifin burnunu kastettim ben ama diğer mesajda da peykeri demiştim evt peykerin burnu başarılı olmamış kızlar bence beren saatin ve tuba büyüküstünün estetik olmadıkları çok belli beren saatin burnu kemerli ve ucundaki sivrilik gülünce daha da belirginleşiyo burnu ameliyatsız kesinlikle

sezş cum araştırmaalrın için teşekkürler canım..hakikaten burun ucunda bi değişiklik yaptırmış çünkü eski resmine bakınca ve arkasından yeni resme bakınca farkı anladım..burun ucunu elletmiş.ama zaten burnunda kemer gibi bi problem yokmuş.zaten küçük burunlu.sadece zevkine elletenlerden biride nez yani..daha güzel olmak uğruna..yani eski burnu da çok farklı değilmiş kii.

rica ederim tatlim ne demek :)) bencede estetikkk, evet nez bosu bosuna yaptirmis, zaten güzelmis dahada güzel olmus ama :lepi:

resize-of-bscap770.jpg

ayyyy bu kizin burnuda kesin estetik, ama süperrrr yapilmis kime yaptirdiysasırnaşık şey

ahh tam yerine gldin canım söyle bakalımmm yuvarlak yüzlere allık yüzün hangi kısmına sürülürr bi türlü beceremiyorum da kaydirigubbakcemile2

bu resimdeki gibi canim ama bukadar assagiya kadar cekme...baslangici sac kenarindan bir iki cm sonra baslat...dudaklari öpücük verir gibi yap böylece daha kolay allik sürmek...ve fazla parlak allik kullanma...tabi resimdeki kadarda agir olmasin...bu sonucta bir fashion make up...:)

bihter makyaji ne bu arada?...:)

Eklentiler

• $5730_238553375121_899300121_8032871_4033120_n.webp
    $5730_238553375121_899300121_8032871_4033120_n.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 76
Back
X