Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

ebrucum bence ipekin burnu estetik degil canim ya, bende cok düsündüm ama degilmis gibi duruyo ama suratiyla gayet uyumlu hos bi burnu varzemuszemus

bende uzun zamandır düsünüyorum estetik mi degil mi diye ama cok uyumlu cok düzgün ne bileyim insan acaba mı oluyor, artık herkesin burnu estetik, o da estetikse sasırmam yanii

canikom ama ben yüzümün uzun görünmesini istiyorum ama ama bu makyajda uzun görünmemiş ki yine yuvarlak yine yuvarlak :gitme:

canikom ama ben yüzümün uzun görünmesini istiyorum ama ama bu makyajda uzun görünmemiş ki yine yuvarlak yine yuvarlak :gitme:

bende uzun suratları seviyorum
benimki ne uzun ne yuvarlak karıık bişey :dilcikar:
ama makyajla uzatabiliyorum bunuda kimseden öğrenmedim zaten seviyorum makyaj yapmayı deneme yanılma yöntemiyle buldum buyrunnnnnnnnn
bazen makyaj videoları izliyorum ama bişey anlamıyorum belkide bilinç altıma işliyor ne bilim onların yaptıklarını yapmasamda sonunda aynı sonuca ulaşabiliyorum laelaelaelaelae aynen böle kaydirigubbakcemile3

canlarım tesadüfen gördüm paylaşayım dedim güzel kadın bence başarılı olmuş zemuszemus

kızlar aysu kayacı burda yasemin ergeneye benziyor dimi??

Son düzenleme:
yasemin ergenenin burnu dogal die biliyorum.beren saatin burnunun estetik olmasına çok şaşırdım.internette estetiksiz güzel die yazıyordu.aslında çogu ünlüde var estetik.kızlar adriana limanın burnu peki estetikmi fikri olan varmı.çok hoş bir bayan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…