Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

evt canım ben senin makyajsız fotolarınada baktım çok güzelsin hiçbi estetik operasyona ihtiyacın yok bence keşke bende senin kadar güzel olsaydım canım benim kaç operasyona ihtiyacım var bi bilsen haline şükrederdin:):):)

ahh canim benim icin öyle sey olur mu?? eminimki sende cok güzelsindir:1hug::1hug: inan güzellik hic bi ise yaramiyo insanin kaderi, bahti güzel olsun, güzellik gelip geciyor... cok tesekkür ederim ayricaopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım evt insanın bahtı güzel olmalı şans şans insanda şans olmalı canım seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana güzel günler seninle olsun

Duygu Yetiş'in gerçekten güzel bir burnu var.

Estetik mi kendi burnumu bilmiyorum ama bence dogal.

kızlar daha önce yazıldımı bilmiyorum ama şarkıcı sılanın burnu Allah affetsin niye öle.resmen saga kaymış kim yapmış acaba burnunu.dan sonra klibinde daha güzeldi ama son röportajlarında ve kliplerinde burnu bariz egri.estetik amelyatda böle bişe olurmu ya?
bide betül demir var onunkinde kayma yok ama burnunun aşagısı pek güzel diil.eskisi nasıl bilmiyorum.siz ne düşünyosunuz

kızlar daha önce yazıldımı bilmiyorum ama şarkıcı sılanın burnunu kim yapmış burnu hiç güzel diil saga doru kaymış.eskiden fena degildi.son kliplerinde baya belli oluyor egrilgi.bide betül demirin burnu estetik ama aşagısı pek güzel diil.

daha önce ismi geçtimi bilmiyorm ama tuğçe kazazında burnu estetk ve çok beğeniyorum

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

çokk hoşş yapılmışş. onur erol yapmış sanıırmm.. hatta güzelik yarışmasındaa çokk tartışılmıştıı buu tacıı elinden alınıyoduu nerdeysee. ama onur eroldaa juriydii.......zaten onur erolun yaptığıı burunlarr genelde güzel oluyoo be bitek ebru şallı nın burnunu beğenmiyorumm..

Duygu Yetiş'in gerçekten güzel bir burnu var.

Estetik mi kendi burnumu bilmiyorum ama bence dogal.

son dizisinde sette bizzat yakından gördüğüm bende kendimce kesin estetik demiştm ama sonra sette bi kaç arkadaşıma sordum kendi burnuymuş resimlerden çok daha güzel bi burna sahipp kendisi valla :)

kızla samimiyetim yokki nsl soriiym bende en çok muhattap olan ekibe sordum makyöj ve kostümcüye onlar direk sormuşlar sağolsunlar :)yok oyuncu değilm ama o işlerin içinde olan biriym kostüm asistanıyım orayada erkek arkadaşımı görmeye gitmiştim :)

Özlem yildiz ve nefise karatayin burunlarida estetik.

ozlem yıldızın burunla dudak acısı cok genıs hıc hos durmuyor eskı burnuda hem gayet duzgundu gereksız bı operasyon olmus bence kendısıde pısman olmusdur nefıse karatayında burun kanatları genıs onunda guzel oldugu soylenemez

Erkek kardeşimin burnununda hoş olduğunu düşünüyorum
Gayet düzgün bir burnu var.En azından doğal oldunu gösteren hoşlukta..
Benim burnum güzel değildir bu kızan kime çektiysemafoldumben

Foto buğulu çıkmış olduğundan kalitesini düşürdüm
Şimdi en azından idare eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…