E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi masumpapatya
-
Angelina Jolie rhinoplasty (nose job) and other Celebrity Plastic Surgery before and after pictures - rhinoplasty, breast augmentation, breast implants, breast enlargement, face lift, chin implant, tummy tuck of famous people
angelina saklamis senden...:)
:) profilinde 22 yasindasin yazio...baya erken baslamisin sarkiciliga...:)
antonio banderas ile resimin varsa ekle...
tumena cook hossun yaaa
nasil yani...
böle demişsin yaa, tabii alıntı yapmamısımcok hoşsun yaa cok begendim cvbını demek istemistimm kaydirigubbakcemile3 :ecrin_bebek:
heaaa...lol benden bisi kacmaz...colombo gibiyim...lmaz:
Tumena Colombo zemuszemus
tumena hep süper cvplar verir ztndolandirmadan lafi söyler. helal gi sana
bencede sarah jesica parker burnunu daha iyi yaptirabilirdi hala uzun ve kemikli. bu resmde ki yine en ii hali. filiz akinin önceden bu kadar büyük burnunu n oldugunu bilymiordum. sok oldum taniyamadim
megan foxa bayilyiorum halama benzetiom onu hemher hali güzelmis
hiltonun makyaji cok hos evet, herhalde yeni ögreniyordu makyaj yapmasini
angelına jolıe'de estetık yok ıyıce arastırıp bakabılırsınız.artı ben yurtdısında 15 yıldır sarkıcılık yaptım hollywood'dan tutun aklınıza gelebılcek heryerı gordum unlulerın kapılarında yattım ve gelmıs gecmıs en derın arastırmaları yaptım o hatayı duzeltelım angelına jolıe'nın heryerı dogal ne yazıkkı turk mılletı onun allah vergısı dudaklarına sahıp olmak ıcın cıldırıyor.ama bu yapmacıklıga gerek yok hemde hıc.
Zaten ıkı resmınede bakarsanız yukledıgınız, hıcbır fark olmadıgı asıkar.
kapilarinda yatarken yuzlerini demekki gostermemisler sana :sm_cool: angelina nin dudaklarina diil burnuna estetik dioruz zaten. google sana yardimci olsun gozlerin pek ise yaramamis :1closedeyes:
En çok kendi profilimi beğeniyorum.Benimki estetiksiz kaydirigubbakcemile2
angelinada herkes dudak sanio oysa burun...kapida yatan bile anlamadi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?