Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

sevgılı estetık cerrahlar sız guzel burunları sadece unluleremı yaparsınız bızde ıstıyoruz denız akkaya petek dıncoz vs burunlarııııııı burdan seslenıyorummmmmmm

sana yurekten katılıyorum armıne:) aynı ozenı unlu omayanlara da gostermelerı gerekır.olmıcaksa en başta soylemelıler sonradan sana bu yakısırdı baska burun olmazdı demesınler:) illa kucuk ıstenılıyorsa kucuk yapılsın yada kavıslı sonucta burnu taşıyacak olan bızlerız sonradan pişman olucak olanda..hiç değilse kendim ettim kendim buldum durumu olucak doktorda sıtem ve şikayetten kurtulucak:)

Son düzenleme:
kızlar bugun ınternette dolasırken rastladım 7 mart tarıhınde kı bı sıte yazmıs beren saat burnuna estetik yaptırmıs burun ucunu kaldırıp burun kemıgınının uzerını duzelttırmıs acaba doğru bi haber mı duyan varmı??

aynen canım ya bende cok muzdarıbım bu konuda benım dr um malesef begenmıyor du petekın burnunu sen hıc yakından gordunmu demıstı halbukı kendısıdde onun ögrencısı :)

evt canım bende okudum beren'nin yeni halini çok merak ediyorum keşke yaptırmasaydı biz onu o haliyle beğendik o burnuyla yüzü bütün içindeydi göze çarpan sırıtan kötü bi görünüm yoktu şimdi bütün doğallığı kaybolmuştur bence bu arada kime yaptırdı acaba?

benim en çok beğendiğim burunlar: 1.deniz akkaya 2.didem aslan 3.petek dinçöz 4.türkan şoray gerisi çok belli oluyor estetikli oldukları, hele aysun kayacının burnu resmen japon yapıştırısıyla yapışmış gibi, ben tanyeli hayranıyım fakat zavallı burun delikleri mafolmuş. ünlü olmak şart değil bir sürü sanatcı var burunları mafolmuşlar.

son günlerde sundugu yarısma programıyla ÖYKÜ SERTER 'in burnu cok hosuma gidiyor tam istedigim gibi siz neler düşünüyorsunuz???

evet canım aynen sana katılıyorum nasıl oldu acaba bende ck merak ediyorum..:))
özel bi hastanede yaptırmıs diyorlar onların olabileceği en ii özel hastane acıbadem gibi geliyor bana buarada istanbullu değilim oturmuyorumda sadece medyadan hep ünlülerin oaraya gittigini biliyorum bırde cok pahalı oldugunu biliyorum yanı o yuzden aklıma oyle geldı bırden:))))

tamam bereni sevmem ben ama burnu çok güzeldi bence niye elletmiş ki kendilerşyle kafayı yemişler heralde ben güzel olacağını düşünmüyorum...

estetik ameliyat bulunmamış olsaydı dünyada çok nadir güzel kadın olucakmış demekki...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…