- Konu Sahibi masumpapatya
-
- #1.141
sevgılı estetık cerrahlar sız guzel burunları sadece unluleremı yaparsınız bızde ıstıyoruz denız akkaya petek dıncoz vs burunlarııııııı burdan seslenıyorummmmmmm
aynen katilyiorum,gercekten cok güzel burnu,hangi doktor acaba yapan?
ben petek dincöz ün kendisini hic sevmem ama burnunu yapan yapmis valla,
estetiklilerden birtek onun burnunu begeniyorum.
günaydıınnnnnnnnn
mine tugay
ebru şallı
sema öztürk
nehir erdoğan
sevgılı estetık cerrahlar sız guzel burunları sadece unluleremı yaparsınız bızde ıstıyoruz denız akkaya petek dıncoz vs burunlarııııııı burdan seslenıyorummmmmmm
sana yurekten katılıyorum armıne:) aynı ozenı unlu omayanlara da gostermelerı gerekır.olmıcaksa en başta soylemelıler sonradan sana bu yakısırdı baska burun olmazdı demesınler:) illa kucuk ıstenılıyorsa kucuk yapılsın yada kavıslı sonucta burnu taşıyacak olan bızlerız sonradan pişman olucak olanda..hiç değilse kendim ettim kendim buldum durumu olucak doktorda sıtem ve şikayetten kurtulucak:)
kızlar bugun ınternette dolasırken rastladım 7 mart tarıhınde kı bı sıte yazmıs beren saat burnuna estetik yaptırmıs burun ucunu kaldırıp burun kemıgınının uzerını duzelttırmıs acaba doğru bi haber mı duyan varmı??
kendinden hoşlanmam ama petek dinçözün burnunu begeniyom doktoru kimmiş bilen var mı._
evt canım bende okudum beren'nin yeni halini çok merak ediyorum keşke yaptırmasaydı biz onu o haliyle beğendik o burnuyla yüzü bütün içindeydi göze çarpan sırıtan kötü bi görünüm yoktu şimdi bütün doğallığı kaybolmuştur bence bu arada kime yaptırdı acaba?
vildan atasever
yasemin hadivent
berna laçin
özge özberk
deniz akkaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?