Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

valla ben anlamıyorum benim etrafımdaki kızlar estetiksiz ve güzel denilen o estetikli ünlülerle aynı güzelliğe sahip çoğunluğu hatta daha güzel olanlarda var bu işte bir gariplik var galiba türkiyede ki en güzel kızlar benim çevremde

kalpsilgisi arkadasa katılıyorum askı memnuyu izlerken gördügümdede aman tanrım ne kdr kötü estetikli bir burun demiştim resmen yüze yapıstırılmıs..ben en cok türkan sorayın burun estetiğini begeniyordum herkes gibi degisime hayran kaldım cünkü türkan sorayın gözleri daha iri dudakları daha kalın olmus diyodum ama cok saglam bir kaynaktan aldıgım bilgiye göre türkan sorayın cene ve dudak olmak üzre yüzünde en az 4 tane operasyon varmıs yani o muhtesem degisim salt 1 burun ameliyatıyla olmamıs :26:

kızlar beren saat burnunu ameliyat yaptırmamış bugün bi magazin programında kendi söyledi

Doğal mı?? resmen burnun gövdesi yok...

Kesinlikle katılıyorum, doğallıktan çok uzak.. Ben en çok Megan Fox'un burnunu beğeniyorum.. Yerlilerden bir isim vereceksek de Türkan Şoray'a ek olarak, Burçin Terzioğlu diyebilirim.. Burçin Terzioğlu ile Vildan Atasever'in doktorlarının aynı olduğunu biliyorum.. Ama kim olduğunu bilmiyorum:)

kızlar sizce evrim akının burnu nasıl duruyor bana çok doğal geliyor.. acaba doktoru kim?

Son düzenleme:
yaaaaa yooook artık bari onda olmasın forumu başından sonuna kadar okudum inş pelin karahanda yoktur diyordum çünkü fındık kadar burnu var çok tatlı yoktur heralde ı ıh yoktur ya :) bende pelin sönmezin burnunu begeniyorum estetikse tabi ama en doğal türkan sultanın :)

Ceylan

bence petek dinçöz ve deniz akkaya nın burnu güzel bide samanyolunda ikbal diye bi kadın var onunda burnu süperrrr

pelin karahan saba tümerin programına katılmıştı orda sordular estetik değil dedi ama banada estetik gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…