- Konu Sahibi masumpapatya
-
- #1.321
burda Biraz daha güzellesmis sanki :44::44:
bana bu filmlerde dudakları çok ince gibi geldi diğer filmlerindeki gibi dolgun değil siyah beyaz olmasındanmı öyle acaba
videoda izledim özellikle üst dudak çok ince geliyor bana acaba dudaklardada birşey varmıdır
ben de belçim erdoğanın burnunu çok beğeniyorum.ameliyatını ünlü olmadan önce yaptırdığı için kimse eski halini bilmiyor...
,
kızlar sezen aksu'ya da değinmeden geçmeyelim bence. işte eski ve yeni sezen...Eki Görüntüle 224727 Eki Görüntüle 224728 Eki Görüntüle 224729
eski burnuda güzelmiş
Bence eski burnu sonrakinden daha güzel yakışıyormuş suratına, ama sadece burnundan değil çeneside değişmiş sanki, eski hali daha güzelmiş.
eski burnu profilden fena değil ama önden hoş değilmiş bence estetiğe ihtiyacı varmış ama evet burun ucu daha başarılı olabilirdi.bencede katılıyorum şimdi burun ucu yayılmış şeklinde eski hali çok daha güzelmim hiç gerek yokmuş yaptırmasına
3'nün de resmen çehresi değişmiş,burun insanı ne kadar değiştiriyor.estetiklli halleri güzel...kesinlikle ''Ebru Yaşar'' , ''Dolunay Soysert'' , ''Tuğçe Kazaz'' çok doğal
Eki Görüntüle 231542 Eki Görüntüle 231543 Eki Görüntüle 231541 Eki Görüntüle 231540 Eki Görüntüle 231539
bende bu kızın burnuna bayılıyorum bununda burnu estetik keşke benimkinide böyle yapabilseler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?