Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

$ebru yaşar.webp

Ebru Yaşar ‘ın Estetik Ameliyatları: 5
Şarkıcı Ebru Yaşar güzelleşmek uğruna 5 kez bıçak altına yattı. Cildini tıraşlatan, burun ameliyatı olan ve göğüslerine silikon koyduran Yaşar, bir kez belinden yağ aldırdı, bir de dudaklarına slikon takviyesi yaptırdı.

$ebru gündeş.webp

Ebru Gündeş ‘in Estetik Ameliyatları: 3
6 yıl içerisinde üç kere göğüslerinden operasyon geçiren Gündeş, sonunda istediği göğse kavuştu. Ebru Gündeş son albümünde, üst dudaklarını da slikonla takviye ettirip imaj fotoğrafları çektirmişti. Şakaklarına doku kokteyli uygulatan sanatçı, düzenli olarak botoks yaptırıyor.

$petek dinçöz.webp

Petek Dinçöz ‘ün Estetik Ameliyatları: 2
Mankenlik yıllarında geçirdiği bir ameliyatla burnunu düzelttirmişti. Dinçöz, 5 yıl önce de göğsüne slikon koydurmuştu. Onları gecen yıl yenileyen sanatçı aslında doğal güzellikten yana olduğunu söylüyor.

$gülben ergen.webp

Gülben Ergen in Estetik Ameliyatları: 2
Oyuncu ve şarkıcı Gülben Ergen Allah vergisi olan güzelliğine güveniyor ve operasyonlara sıcak bakmıyor. Ancak sanatçı, peş peşe iki kere göğüslerinden operasyon geçirdi. Göğüslerine slikon koyduran sanatçı, ‘İhtiyarlayana kadar hiçbir yerime neşter değdirmek istemiyorum’ diyor.

herkes estetıklı masallahh onlar unlu estetıklı olmaları normal:D ben bılee estetıklıyım ama unlu degılım.)))ama en guzel burun turkan sorayınkı gercekten o yıllara gore cok ıyı yapılmıs .):23::14:

son estetik olayı hemen resimleyeyim dedim :)) yer gök aşk diye bir dizideki arkadaş yeni sezonda burnunu yaptırmış bilginizee :))

$14157662.webp

son estetik olayı hemen resimleyeyim dedim :)) yer gök aşk diye bir dizideki arkadaş yeni sezonda burnunu yaptırmış bilginizee :))

Eki Görüntüle 241958

evet dün hemen farkettım diziyi izleyınce 3hafta once yaptırmıs acıbadem hastanesınde netten baktım ama hala şiş duruyor güzel bayan dahada güzelleşmiş :)

Eki Görüntüle 241958

evet bende dün diziyi izlerken farkettim.ama şuana kadar gördüğüm en büyük değişimi şükran ovalı yaşamış bayıldım burnuna nasıl güzelleşmiş anlatamam dün reis dizisini izlerken şoka girdim resmen :53:

meğerse mahsun kırmızıgülün burnuda ameliyatlı imiş burnunda kemer varmış birazda küçültttürmüş doğal olduğu için hiç farketmemiştim daha önce.herhalde özcan denizde ondan etkilendi fakat özcan denizin burnu mahsununki gibi iyi olmamış...mahsunun çok daha başarılı

Eki Görüntüle 234313
ben bukadar estetikli örnek varken birtek bu bayanın burnunu beğeniorum fatmagülün suçu ne dizisinden nilay kaya..burnu yapılımı bilmiorum ama tahminen öyle olsada doktorunu nolur bi bilen çıksınnn:):):)

ya da en azından bu burna benzer burunlar yapan bi doktor önerirseniz çok sevinirim:) minicik kavisli ve ucu kalkık:)

evet ya bugün tekrarlarını izlerken fark ettim muhteşem acaba doktoru kim merak ettim :44:

Back
X