- Konu Sahibi masumpapatya
- #1.421
son estetik olayı hemen resimleyeyim dedim :)) yer gök aşk diye bir dizideki arkadaş yeni sezonda burnunu yaptırmış bilginizee :))
Eki Görüntüle 241958
bukadar olur izlerken hep burnunu yaptırsa ya diyordum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son estetik olayı hemen resimleyeyim dedim :)) yer gök aşk diye bir dizideki arkadaş yeni sezonda burnunu yaptırmış bilginizee :))
Eki Görüntüle 241958
cidden bu kadar olur.bu kızın burnu bizim evde bile konu olmuştu.Babam takmıştı bu kızın burnuna.koca burunlu kız diyodu:)
burnuda tam istediğim gibi yaaa bayıldım izlerken ekrana yapıştım resmenya önceki burnu kötü değil zaten ama çok güzel ya izlerken de fark etmiştim...
evett çünkü çok göze batıyordu,kaşı gözü güzel kızın burun sırıtıyordu hele dizide ilk gördüğüm an arabada profilden amannn allahım dedim bunu mu bulmuşlar bi ameliyat olsaymış bari:) sonradan gözüm alıştı ama güzelliğini gölgeliyordu kesinlikle
Eki Görüntüle 241958
önceki ve sonraki tuvana türkay
![]()
![]()
ohaaaaaa yaaaa ne kadar güzel olmuş yaaa bir burun bu kadar mı değiştirir acaba doktoru kim çok merak ettimmm
ohaaaaaa yaaaa ne kadar güzel olmuş yaaa bir burun bu kadar mı değiştirir acaba doktoru kim çok merak ettimmm
acıbadem hastanesinde yaptırmıs doktoru nuri soysal mış
hadi yaaaa nerden öğrendin?
Eki Görüntüle 222148 buda diğer resmi
kızlar sezen aksu'ya da değinmeden geçmeyelim bence. işte eski ve yeni sezen...Eki Görüntüle 224727 Eki Görüntüle 224728 Eki Görüntüle 224729
kızlar bakın ne buldum!!! kadın resmen evrim geçirmiş
Eki Görüntüle 231916 Eki Görüntüle 231917
emina sandal
Eki Görüntüle 231941 Eki Görüntüle 231942 Eki Görüntüle 231943
işte eski halleri türkan şorayın bildiğim kadarıyla 2-3 kes yurtdışında ameliyat olmuş burnundan.geri tarafını bilemiycemm
Eki Görüntüle 231954
Dolunay Soysertin değişimi çok güzel olmuş. Çok doğal ve yakışan bi burna kavuşmuş dimi?
![]()
![]()