Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

öncelikle konu çok iyi olmuş kızlar bunun için teşkkrler çnkü bnde cok uzun zamandır burun estetigi yaptrmak istiyordum ancak cok korkuyodum burda gördmkiherkes esttkli ve çok iyi sonuçlarda var okadar da korkmaya gerk yok sanrm. uzun zmandr forumu takip ediyorum, yeni üye oldum izmirde yalnzca bir buçuk ayım var ve bir an önce karar verip olmak istiyorum nehir erdoganın doktorunu bilen var mı arkdaşlar doktora karar verme süresi cok sıkıntılı ve çok zor istda ve izmirde olabilme şansım var bu konuyla alakalı btün başlıklara yazmak istedim tavsiyelrinze ve yardımlarınza cok ihtiyacım var ://///

özge özberkin burnu gerçekten çok güzelll dolunay soysertinki biraz ortası kanatlara göre aşağıda ama...özge özberkin doktorunu bilen var mı? buğra çöllü diye duydum acaba doğru mu..ayrıca aysun kayacının burnunu beğenenlere inanamıyorum estetikliyim diye bağıran bir burun nasıl güzel olabilir..kızın güzelliğiyle burnunun güzelliğini karıştırıyorsunuz bence..ayrıca yabancılardan da mary kate ve ashley olsen yani bizim evdeki ikizlerin burunlarındaki değişim inanılmaz ve çok güzel kızlara sinir oluyorum ama burunları güzel olmuş gerçekten

özge özberkin burnu gerçekten çok güzelll dolunay soysertinki biraz ortası kanatlara göre aşağıda ama...özge özberkin doktorunu bilen var mı? buğra çöllü diye duydum acaba doğru mu..ayrıca aysun kayacının burnunu beğenenlere inanamıyorum estetikliyim diye bağıran bir burun nasıl güzel olabilir..kızın güzelliğiyle burnunun güzelliğini karıştırıyorsunuz bence..ayrıca yabancılardan da mary kate ve ashley olsen yani bizim evdeki ikizlerin burunlarındaki değişim inanılmaz ve çok güzel kızlara sinir oluyorum ama burunları güzel olmuş gerçekten

ikizlerin burnu estetikmi:53::53:
bilmiyodum..şaşırdım

$deniz_akkaya[1].webp Deniz Akkaya tabikide...Kusursuzz...:34:

bu kadar resme baktım ve bazılarında çok da şaşırdım estetik olduğunu bilmediğim ünlüler vardı.
özge özberk, dolunay soysert ve rojda demirer gibi.

şu sonuca vardım.operasyonun başarılı geçmesi de önemli tabi ama bazıları bilerek dikkat çeksin diye biraz daha kaldırttırıyor veya ne bileyim küçülttürüyor ve haliyle estetik olduğu anlaşılıyor. örn.: tanyeli, petek dinçöz.

ama özge özberk, rojda ve dolunayın kendileri gibi estetikleri de doğal olmuş bence.

aa dolunayın burnunun estetik olduğunu bende bilmiyordm gerçekten de çk doğal....

cansu dere eğer estetikliyse gerçekten çok başarılı bi operasyon olmuş çok doğal duruyo

tam bir hokka burun...ne güzl ya allah tarafından güzl bir buruna sahip olmak.aslında ben minicik bir burun isteyen birisi değilim.sadece burnumun yüzümde estetik duruyr olmasını isterdim... :((

tam bir hokka burun...ne güzl ya allah tarafından güzl bir buruna sahip olmak.aslında ben minicik bir burun isteyen birisi değilim.sadece burnumun yüzümde estetik duruyr olmasını isterdim... :((

kardeşimin burnu hokka gibi mesela bazen düşünüyorum niye o diye :p bu arada benim da kocaman bi burnum yok hatta doktorum çok ince olduğunu biraz burun kanatlarımı genişletmesi gerektiğini bile söyledi burun ucum da düşük değil hatta dktorum sanırım burun ucuyla çok uğraşmıcak bile yanı onu çok zorlamıcak bı burnum var ama kemerimsi bi çıkıntı yıllardır benı rahatsız edıyo etrafımdakılere bunu sureklı dıle getırdım aklında olmayan en yakın 2 arkadasım estetık oldu bıle ama ben hala olmadım 20 gun sonra oluyorum inş sonuc ıstedıgım gıbı olur,sen düşünüyo musun zamk?

Back
X