- Konu Sahibi masumpapatya
- #1.601
bence en güzel ve en doğgalı özge özberin urnu cok tatlı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deniz akkaya nın burnunu çok beğeniyorum çok düzgün yapılmış
özge özberkin burnu gerçekten çok güzelll dolunay soysertinki biraz ortası kanatlara göre aşağıda ama...özge özberkin doktorunu bilen var mı? buğra çöllü diye duydum acaba doğru mu..ayrıca aysun kayacının burnunu beğenenlere inanamıyorum estetikliyim diye bağıran bir burun nasıl güzel olabilir..kızın güzelliğiyle burnunun güzelliğini karıştırıyorsunuz bence..ayrıca yabancılardan da mary kate ve ashley olsen yani bizim evdeki ikizlerin burunlarındaki değişim inanılmaz ve çok güzel kızlara sinir oluyorum ama burunları güzel olmuş gerçekten
ewt katılıyorum
zaten angelina fanatiğiyim çok hoş bir bayan
bu kadar resme baktım ve bazılarında çok da şaşırdım estetik olduğunu bilmediğim ünlüler vardı.
özge özberk, dolunay soysert ve rojda demirer gibi.
şu sonuca vardım.operasyonun başarılı geçmesi de önemli tabi ama bazıları bilerek dikkat çeksin diye biraz daha kaldırttırıyor veya ne bileyim küçülttürüyor ve haliyle estetik olduğu anlaşılıyor. örn.: tanyeli, petek dinçöz.
ama özge özberk, rojda ve dolunayın kendileri gibi estetikleri de doğal olmuş bence.
![]()
![]()
![]()
kızlar bunlarda estetıklıymıs duyunca şok oldum kafamçokkarıştı
cansu dere![]()
![]()
seda üren![]()
ece erken![]()
ece gürsel ve tugce kazaz![]()
![]()
cansu dereyi estetiksiz zannediyrdum ben.önceki hali nasıldı bilen var mı merak ettim çk
cansu dere eğer estetikliyse gerçekten çok başarılı bi operasyon olmuş çok doğal duruyo
tam bir hokka burun...ne güzl ya allah tarafından güzl bir buruna sahip olmak.aslında ben minicik bir burun isteyen birisi değilim.sadece burnumun yüzümde estetik duruyr olmasını isterdim...(
evet ya eski halide güzelmiş.benm öyle olsa hiçte estetik düşünmezdm