Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

evet canımm bende izledim o programı kadın kendi söyledi estetikli yaniii o daa ama çok doğal görünüyo:ecrin_bebek:

Mine Tugayın burnu estetikli degil kızlar
burnu her kücük kadının estetik yaptırdıgını dusunmek dogru degıl
estetıklı burun oyle olmaz kaldırırlar ucunu,burun kanatları da böyle durmaz
ayrıca burnu ortadan ıkıye ayıran yapı estetikli burunda farklı oluyor
nası acıklasam sımdı nehir erdogan fılan estetıklı de mıne de yok yanı

Cnm evt burnu estetikli hatta ben de bir yere çıktığında duymuştum. kendi ağzı ile söyledi. Ayrıca eski fotolarına hatta Gülbeyaz dizisindeki (2002) burnuna bakabilirsin.

fahr,ye evcen alman vatandaşı onlara çok kolay bir sınav oluyor arkadaşlar yös diye 3 4 5 üçgenini filan soruyorlar normal yani kazanması bence:D

kızlar petek dinçöz burnunu yaptırdıktan sonra aldı yürüdü....

televole gibi bir program vardı.1 saat onun ameliyata giriş çıkışını gösterdiydi.bende dedim kim bu ya böyle iki saattir izletiyolar.meğersem Can Tanrıyar sevgilisiymiş.ondan sonra meşhur oldu.

lakito adlı arkadasımın burnu o kadar gzl olmus kii !
bnde burun estetiği olmak istiyorum (malum kemerli) içimi rahatlattı (:
estetikli burunlar kalkık mı oluo ? lakitonunki öyle deildi gördüğüm kadarıyla ama bi arkadasım estetik oldu ve burnu kalkık duruo :\ kalkık burunlardan hiç hoslanmıorum :\
aslında bu yorumu fotografın altına yazıcaktım ama yeni üyeyim hos görün (:

Ya ben bu yorumu yeni gördüm.Çok teşekkür ederim burdan kendisine.Fakat foruma girmiyor sanırım.Sadece bir mesajı var o da bu.

Cansu dere ve Nehir erdoğan kızlar bunların burnunu kim yaptı bilen varmı? hiçbiryerde yazmıyor doktorlarının adlarıda.

Back
X