Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

kızlar bakın ne buldum!!! kadın resmen evrim geçirmiş :66:
$images[4].webp$imagesCA5ERQAO.webp
emina sandal

$1761-TURKAN-SORAY-KESKIN-COLOR-KARTPOSTAL-msc__13206154_0.webp$SES-DERGISI-16-ARALIK-1961-KAPAK-TURKAN-SORAY__16169004_0.webp$TURKAN-SORAY-KAPAKLI-TERCUMAN-ILAVESI__17230373_0.webp

işte eski halleri türkan şorayın bildiğim kadarıyla 2-3 kes yurtdışında ameliyat olmuş burnundan.geri tarafını bilemiycemm

$Artist-Dergisi-Turkan-Soray-Posteri-DIVA__15468854_0.webp

Son düzenleme:
Beni en çok şaşırtan Türkan Şoray oldu açıkçası...Dünyanın en güzel kadını olduğunu düşünürdüm...Halbuki estetiksiz hali hiçde öyle ahım şahım değil aksine kötü...Burnunda ve üst dudaklarında estetik olduğu bariz belli...

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 231941 Eki Görüntüle 231942 Eki Görüntüle 231943

işte eski halleri türkan şorayın bildiğim kadarıyla 2-3 kes yurtdışında ameliyat olmuş burnundan.geri tarafını bilemiycemm

Eki Görüntüle 231954

ayy çok fenaymış bee ilk foto hele,dişler falan da değişmiş sanki! türkan sultan da mı estetikliymiş yahuu ilk araştırmaya başlayınca gördüm de şok oldum, ama dedim ozmanlar bile yaptılarsa 30 yıl olmuş şimdi haydi haydi yapılır yani:)

ya gerçekten estetik kadını ne kadar değiştirmiş estetiksiz hali gayet vasatmış gerçi estetikli halide abartılcak kadar güzel değil bence yaşadığı zamana göre güzelmiş evet ama gençliğini şu anda yaşasaydı kesinlikle bu kadar beğenilmezdi

Eki Görüntüle 234313
ben bukadar estetikli örnek varken birtek bu bayanın burnunu beğeniorum fatmagülün suçu ne dizisinden nilay kaya..burnu yapılımı bilmiorum ama tahminen öyle olsada doktorunu nolur bi bilen çıksınnn:):):)

ya da en azından bu burna benzer burunlar yapan bi doktor önerirseniz çok sevinirim:) minicik kavisli ve ucu kalkık:)

Son düzenleme:
canım bence yapma cunknı bu tarz yapılmıs bırkac tane burun seklı bılıyorum bırkac burnunu yaptırmıs arkdasım tabıı uzak arkadaslarım var. ve aynı bu şekilde yapılmış muhtemelen doktora bunu gosterırsen anlar ve aynı şekilde yapabilir. birde nicole scherz<inger in burnu da buna benziyor istersen bir bak derim.

Yandan gerçekten ben de bayıldım ama önden beğenmedim ayni ucu çok geniş durmuş bence.

kızlar nicole' ün ilk estetikli hali internetten bakabilirisizni çok kötüydü bu düzeltilmiş hali.tabi şuan harika bnu söylemeden geçemiycem. ama sanırım benim yüzüme yakışacak bir tip değil çok iddalı bir burun modeli bu sanki

Yandan gerçekten ben de bayıldım ama önden beğenmedim ayni ucu çok geniş durmuş bence.

kızlar nicole' ün ilk estetikli hali internetten bakabilirisizni çok kötüydü bu düzeltilmiş hali.tabi şuan harika bnu söylemeden geçemiycem. ama sanırım benim yüzüme yakışacak bir tip değil çok iddalı bir burun modeli bu sanki

kızlar nicole' ün ilk estetikli hali internetten bakabilirisizni çok kötüydü bu düzeltilmiş hali.tabi şuan harika bnu söylemeden geçemiycem. ama sanırım benim yüzüme yakışacak bir tip değil çok iddalı bir burun modeli bu sanki..

tatlış, beren saatin burnu asimetrik.her açıdan farklı görünüyor. sağ ve sol profilden farklı. Hatta hazal kayanın da öyle. hatta aynı tarafın farklı açıları bile değişik durabiliyor. Benim burnum da a simetrik her derece açıdan bambaşka ama küçük olduğundan kurtarıyor. Bu foto da bu yüzden öyle görünmüş olabilir. ne dersin şeker?

canım bere saatin ve hazal kaya nın burnunu estetik olduğu doğru mu şuan öğrendim ve şok oldum ama gerçekten iyi yapılmış öyleysede..

filiz akının eski türk filmlerinde burun deliğinin biri yırtık gibiydi birde çok kalkıkdı acayip kötü bir burdu vardı,ama şimdiki halini gördüm burnu bayağı inmiş burun delikleri eşitlenmiş yırtık tarafı düzelmiş,yani eskiye göre daha iyi olmuş,önceki burnunu yapan doktor kimdi merak ediyorum,belkide yaşamıyordur.....

Back
X