kizlar 6. ayda 1 senede olur burnu incelen var mi topik aciorum kimse cevap vermiyo bu kaba goruntum avatarligim ne zaman gitcek
sizin ameliyatınızın üzerinden ne kadar zaman geçtilur burnu incelen var mi topik aciorum kimse cevap vermiyo bu kaba goruntum avatarligim ne zaman gitcek
Bi resmini koyarmısın canım belki sana öyle geliyodur.kizlar bi ozurlu ben kaldim desenize benim 4 ay oldu yaaa 2 ayim kaldii offff ne zaman incelicek
sizin ameliyatınızın üzerinden ne kadar zaman geçti
4 ay oldu bugun ama hala burun kökum cok kalin 2 ay da nasil incelicek benm burnumla alakasi yok bu burnun tovbe yarabbm bu nedir yaBi resmini koyarmısın canım belki sana öyle geliyodur.
4 ay oldu bugun ama hala burun kökum cok kalin 2 ay da nasil incelicek benm burnumla alakasi yok bu burnun tovbe yarabbm bu nedir ya
aslinda attm bi cok yere fotograf evet burun kökunede islem yapildi ve sirtina turkish delight teknigi uygulandi duzgun dursun diye insallah sisliktr bunlarburun köküne çok işlem yapıldıysa ondan da olabilir ama 4 ayda baya bir inmesi lazım, 6 ayı bekle ama yine de zaten yeni bir müdahale yapılamaz 1 yıl dolmadan.fotoğrafın olmadığı için bilmiyorum tabi ama sana farklı geliyor da olabilir, belki ameliyat olduğunu bilmeyen biri fark etmiyordur.
Benim doktorum da 6 ay da iner dedi ama burun ucu 1 senede yerleşirmiş ayrıca sabah uyandığında bi tarafı inmiş bi tarafı Şişmiş görebilirsin hepsı oturacak düzelecek dedi neyse şimdilik bi sorun yok bende inş böyle devam ederBen hala inceleceğini düşünüyorum canım.ama cidden 6.ay ve 1 senede incelmeyi kesin göreceksin.bak o avatar dedigin kalinlik incelip kibar zarif bi hal alacak.inanki öyle olacak
Geç olsunkizlar 6. ayda 1 senede olur burnu incelen var mi topik aciorum kimse cevap vermiyo bu kaba goruntum avatarligim ne zaman gitcek
Benim doktorum da 6 ay da iner dedi ama burun ucu 1 senede yerleşirmiş ayrıca sabah uyandığında bi tarafı inmiş bi tarafı Şişmiş görebilirsin hepsı oturacak düzelecek dedi neyse şimdilik bi sorun yok bende inş böyle devam eder
tabiki zarar verir ama bende okadar cok ugrasiorum ki catur cutur otuo icerde 4 aydir kemiklerin kaynamamis olmasida cok garip gercektenarkadaşlar burnun şekliyle uğraşmak bi zarar verirmi burna.ben artık o kadar takıntılı oldum ki sürekli burnumun şekliyle uğraşıyorum ve artık tamamen iyileşsin istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?