canim benimde burunm 4 yerden kirildi tekrar yapildi ustune kikirdak eklemis turkish delight teknigi diyo ne bilioda nasil yapiosa artk onu burun köküm cok kalin ya goz hizam cok kalin burnuma bakinca orasi dehset gozume takiliyo gozlerim birbirine yaklasti avatar gibiyim kisa kalin bir burnum var ve benm yuzum ince uzun doktorum odasindan kovdu beni 6 ay sonra gt mahkemeye ver dedi 2 ay sonra canli bomba olup ona patlamayi dusunuorum :-D tovbe uarabbim ya yani demioki selen sakinles bunlar sislik daha cokkk incelicek yada soyle olcak boyle olcak demiyo kolumdan tuttu kapi disina koydu benibenim ameliyatımın üzerinden 1 ay 4 gün geçti ve baya baya indi şişliklerim.sadece burun ucunda kaldı.üstelik aşırı kemerli bi bunum vardı.yani ameliyatta çok fazla kemik kırıldı törpülendi.bu yüzden ameliyatım 3 saat sürmüştü.bünyeden bünyeye illaki değişir fakat doktorunuza bi danışın derim.4 ay çokta kısa bi süre değil.umarım en kısa zamanda geçer
insallah insallahhh gerek kalmaz bide bu benm 2. ameliyatimdi 3. den cok korkuorum keske bunu hic olmasaydim hiccc ölseydimde gtmeseydim en azindan mutlu ölürdüm ne hayallerle grdm ben o ameliyata bunun icin mi allah belasini versin onunda hayatimi mahvetti benmaman Allah'ım o nasıl bir doktormuş yahuben senin yerinde olsam yıkardım o hastaneyi canım.burun estetiği olan bir hastasının psikolojisinden anlamıyorsa o diplomayı... tövbe yarabbim.hangi şehirdesin bilmiyorum canım ama 6. aya kadar bekle başka bi doktora görün.ama inşallah gerek kalmaz.
dr unuz kimdi?canim benimde burunm 4 yerden kirildi tekrar yapildi ustune kikirdak eklemis turkish delight teknigi diyo ne bilioda nasil yapiosa artk onu burun köküm cok kalin ya goz hizam cok kalin burnuma bakinca orasi dehset gozume takiliyo gozlerim birbirine yaklasti avatar gibiyim kisa kalin bir burnum var ve benm yuzum ince uzun doktorum odasindan kovdu beni 6 ay sonra gt mahkemeye ver dedi 2 ay sonra canli bomba olup ona patlamayi dusunuorum :-D tovbe uarabbim ya yani demioki selen sakinles bunlar sislik daha cokkk incelicek yada soyle olcak boyle olcak demiyo kolumdan tuttu kapi disina koydu beni
Bu konuyu pek bilmiyorum ama çok geçmiş olsunkizlar 6. ayda 1 senede olur burnu incelen var mi topik aciorum kimse cevap vermiyo bu kaba goruntum avatarligim ne zaman gitcek
İnsanları bole uzunca çok üzülüyorum inşallah hersey gönlünüzce olurcanim benimde burunm 4 yerden kirildi tekrar yapildi ustune kikirdak eklemis turkish delight teknigi diyo ne bilioda nasil yapiosa artk onu burun köküm cok kalin ya goz hizam cok kalin burnuma bakinca orasi dehset gozume takiliyo gozlerim birbirine yaklasti avatar gibiyim kisa kalin bir burnum var ve benm yuzum ince uzun doktorum odasindan kovdu beni 6 ay sonra gt mahkemeye ver dedi 2 ay sonra canli bomba olup ona patlamayi dusunuorum :-D tovbe uarabbim ya yani demioki selen sakinles bunlar sislik daha cokkk incelicek yada soyle olcak boyle olcak demiyo kolumdan tuttu kapi disina koydu beni
Çok çok geçmiş oksuncanim benimde burunm 4 yerden kirildi tekrar yapildi ustune kikirdak eklemis turkish delight teknigi diyo ne bilioda nasil yapiosa artk onu burun köküm cok kalin ya goz hizam cok kalin burnuma bakinca orasi dehset gozume takiliyo gozlerim birbirine yaklasti avatar gibiyim kisa kalin bir burnum var ve benm yuzum ince uzun doktorum odasindan kovdu beni 6 ay sonra gt mahkemeye ver dedi 2 ay sonra canli bomba olup ona patlamayi dusunuorum :-D tovbe uarabbim ya yani demioki selen sakinles bunlar sislik daha cokkk incelicek yada soyle olcak boyle olcak demiyo kolumdan tuttu kapi disina koydu beni
Çok çok geçmiş oksuncanim benimde burunm 4 yerden kirildi tekrar yapildi ustune kikirdak eklemis turkish delight teknigi diyo ne bilioda nasil yapiosa artk onu burun köküm cok kalin ya goz hizam cok kalin burnuma bakinca orasi dehset gozume takiliyo gozlerim birbirine yaklasti avatar gibiyim kisa kalin bir burnum var ve benm yuzum ince uzun doktorum odasindan kovdu beni 6 ay sonra gt mahkemeye ver dedi 2 ay sonra canli bomba olup ona patlamayi dusunuorum :-D tovbe uarabbim ya yani demioki selen sakinles bunlar sislik daha cokkk incelicek yada soyle olcak boyle olcak demiyo kolumdan tuttu kapi disina koydu beni
cok saol cnm insallahİnsanları bole uzunca çok üzülüyorum inşallah hersey gönlünüzce olur
bnmde ötüyo . kaç ayda kaynaşır ki kemikler acaba. bnm de 4 ay oldu ve uğraştıkça ötüyo.esnemeye bile korkuyorum bişey olcak diyetabiki zarar verir ama bende okadar cok ugrasiorum ki catur cutur otuo icerde 4 aydir kemiklerin kaynamamis olmasida cok garip gercekten
normalde en hizli burun kemigi kaynar ama bu nasil bir istir bende anlamadm yanibnmde ötüyo . kaç ayda kaynaşır ki kemikler acaba. bnm de 4 ay oldu ve uğraştıkça ötüyo.esnemeye bile korkuyorum bişey olcak diye
inanin benim yaptirdigim doktor da öyle dedi ama bi sey değişmedi o adam 3 ay dedi ama hala ayni..canim benimde burunm 4 yerden kirildi tekrar yapildi ustune kikirdak eklemis turkish delight teknigi diyo ne bilioda nasil yapiosa artk onu burun köküm cok kalin ya goz hizam cok kalin burnuma bakinca orasi dehset gozume takiliyo gozlerim birbirine yaklasti avatar gibiyim kisa kalin bir burnum var ve benm yuzum ince uzun doktorum odasindan kovdu beni 6 ay sonra gt mahkemeye ver dedi 2 ay sonra canli bomba olup ona patlamayi dusunuorum :-D tovbe uarabbim ya yani demioki selen sakinles bunlar sislik daha cokkk incelicek yada soyle olcak boyle olcak demiyo kolumdan tuttu kapi disina koydu beni
benmde hala ayni yainanin benim yaptirdigim doktor da öyle dedi ama bi sey değişmedi o adam 3 ay dedi ama hala ayni..
fındık burun diyorlar bana. harbi öyle ucunda fındık gibi yuvarlamsı bir şekil var. yandan güzel de ön profili ben begenmiyorum. incelir mi ki? yoksa tekrar mı ameliyat..benmde hala ayni ya
canim ayniiii vala hislerime tercuman olmussun valafındık burun diyorlar bana. harbi öyle ucunda fındık gibi yuvarlamsı bir şekil var. yandan güzel de ön profili ben begenmiyorum. incelir mi ki? yoksa tekrar mı ameliyat..
fındık burun kötü birşey değilki .revizyon olursam ben de ucunu öyle yaptırmak istiyorum çok tatlı durduğunu düşünüyorum.bnm de sorunlarım var ama aithusaa arkadaşın dediği gibi bi sene sabredelim tam sonucu görmeden aynı acıları çekmeye değmez bence.fındık burun diyorlar bana. harbi öyle ucunda fındık gibi yuvarlamsı bir şekil var. yandan güzel de ön profili ben begenmiyorum. incelir mi ki? yoksa tekrar mı ameliyat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?