• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burnu önden yamuk olup da ameliyat olanlar burayaaa..(kaza,doğuştan..gibi nedenlerle)

isaura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2008
778
0
96
İstanbul
kızlar çocukken geçirdiğim bir kaza nedeniyle şu anda benim de böyle bir sorunum var..halbuki burnum gayet küçük kemersiz ama yamuk.. fakat burda bu durumda olup da ameliyat olanlara pek rastlamadım genelde büyük burunları küçültmek ya da kemer gibi nedenlerle olanlar var.. yamuk burnunuzu düzelttiyseniz paylaşır mısınız? doktorunuz kim,memnun musunuz, o yamukluk tam olarak giderildi mi?

merhaba canımmm:) işte bnen ben ben buradayımmm :)
ilk olarak kçkkken arkadaş burnuma taş attı brnm ufak bi kırıldı :) sonra ben gece ateşlendim vc ye giderken düştüm kapının kenarnındaki pervaza burun attım orda bi şişti morardı sanırım kırıldı ve son olarakda ben kickboksçuyum yaptığım spor itibariyle yumruk yemekten burnum sola doğru yamuldu içerde kırıkta var tab.. fotolarımıda paylaştım görebilirsinn.. ben brnum büyük old için değil kırım ve önden yamuk oldu için ameliyat oldum ayrıca nefeste var tabi :)
doktorum abdulkadir göksel :) istanbul cadde bostanda.. senin fotolarını da merak ettim eklediysen bakabilir mymm??:10::10:

ppt65 senin baya bişeye meruz kalmış burnucun maşallah.. geçmiş olsun baktım fotolarına gayet düzeltmiş tebrik ediyorum doktoru.. peki açık teknik mi kullandı kapalı mı? ve burun kemiğini nasıl düzeltti tamamen kırarak mı yoksa küçük kesilerle mi?

evet canım bende burundan yana çok şikayetciydim..
açık teknikle oldu ameliyatım.. ameliyat tam olarak nasıl oldu teknik açıdan malesef bilemiyorum ama bu hafta kontrolüm var sorar detayını sana yazarım olur mu.. ama sorunlu burunlarda açık ameliyat şart..

kızlar çocukken geçirdiğim bir kaza nedeniyle şu anda benim de böyle bir sorunum var..halbuki burnum gayet küçük kemersiz ama yamuk.. fakat burda bu durumda olup da ameliyat olanlara pek rastlamadım genelde büyük burunları küçültmek ya da kemer gibi nedenlerle olanlar var.. yamuk burnunuzu düzelttiyseniz paylaşır mısınız? doktorunuz kim,memnun musunuz, o yamukluk tam olarak giderildi mi?

Bende kaza sonucu yamuk burun sahibi olanlardandım...Önceki ve sonraki hallerim albümümde var...
Dr. um İzmir'de Can Kopal...Ben memnunum...Yamukluk falan kalmadı gibi..:) Albümüme bir göz at istersen :)

evet canım bende burundan yana çok şikayetciydim..
açık teknikle oldu ameliyatım.. ameliyat tam olarak nasıl oldu teknik açıdan malesef bilemiyorum ama bu hafta kontrolüm var sorar detayını sana yazarım olur mu.. ama sorunlu burunlarda açık ameliyat şart..

evet ben de senin gibi düşünüyorum cnm.. sanki doktor yamukluğu tam olarak göremezse bana düzelmicekmiş gibi geliyo.. ama bi yandan da açık teknikten korkuyorum iz kalır korkusuyla.. sende iz durumu nasıl fotolardan görünen bişey yok kalmamış gibi duruyo ama iice yakından nasıl? açık tekniğin tek korktuğum yanı bu aslında..

Bende kaza sonucu yamuk burun sahibi olanlardandım...Önceki ve sonraki hallerim albümümde var...
Dr. um İzmir'de Can Kopal...Ben memnunum...Yamukluk falan kalmadı gibi..:) Albümüme bir göz at istersen :)

baktım fotolarına o doktor istanbulda olsaymış ii olurmuş :)) senin ne kdr oldu ameliyat olalı bi de açık teknik mi oldun kapalı mı?

benimde burnum kırıktan dolayı yamuktu 1 ay oldu ameliyat olalı henüz şiş ve ödemli şuanlık pek memnun deilim burnum ortaya çıksın doktorumun adını gururla vericem :D

evet ben de senin gibi düşünüyorum cnm.. sanki doktor yamukluğu tam olarak göremezse bana düzelmicekmiş gibi geliyo.. ama bi yandan da açık teknikten korkuyorum iz kalır korkusuyla.. sende iz durumu nasıl fotolardan görünen bişey yok kalmamış gibi duruyo ama iice yakından nasıl? açık tekniğin tek korktuğum yanı bu aslında..

Selam canım

bendede iz kalır korkusu çok olmuştu hatta burdan açık olanlara hep sormuştum ama zamanla geçti çok az şu anda.. tabiki gözle irdeleyerek bakıldığında hafif belli oluyor ama gördüğün gibi fotolarda yada çok dikkatle baklmadığı sürece belli olmuyor..
doktorların çoğu açık ameliyatı öneriyor buda bi gerçek.. heleki sorunlu burunlarda bencede şart..
şunuda söyliyim ben açıkcası şekli düzeldiği için ve çok iyi nefes alabildiğim için şükür ediyorum doktorumun ellerine kollarına sağlık diyorumm fazla detayada gerek yok.. hani diyorlar ya ay iz kalıyormuş ay şu olmuş bu olmuş varsın olsun..
o doktor benim burnumun yamuk şeklini düzeltebiliyorsa vede ben bunu beğeniyorsam varsın izide kalsın diye düşünürümm.. :):34:
sevgiler canımmm

erdemilk72 baktım fotolarına.. madem yaptırcaksın estetiği de yaptır gitsin bence.. ama işte doktoru bulmak çok önemli.. biraz da şanslı olacaksın sanırım aynı doktorun yaptığı iki buruna bakıyosun.. birini beğeniyosun birini beğenmiyosun.. doktor mu gününde olmalı sendeki malzeme mi önemli anlamadım..

erdemilk72 baktım fotolarına.. madem yaptırcaksın estetiği de yaptır gitsin bence.. ama işte doktoru bulmak çok önemli.. biraz da şanslı olacaksın sanırım aynı doktorun yaptığı iki buruna bakıyosun.. birini beğeniyosun birini beğenmiyosun.. doktor mu gününde olmalı sendeki malzeme mi önemli anlamadım..

valla onu bende anlamdım doktorun günündemi olması lazım bende düşündüm bunları şahsen..

ben 6 yaşından sonra nedenini bilmediğim bir şekilde yamuldu burnum.hemde s biçiminde nerdeyse.eğrilik içindede vardı rahatsız oluyordum.gittiğim bütün doktorlar ameliyat olmam gerektiğini söylediler fakat biraz maddiyat biraz korku vardı.nihayet 12 gün önce ameliyat oldum alçım çıktı.henüz şiş ve bantlı.birşey demek için henüz çok erken fakat eğer değişmezse çok güzel görünüyor.doktorum kayseride kulak burun boğazcı.

benimde burnum kırılmıştı 3 yıl önce hem kıkırdaktan hemde kemiğimde kırık vardı 1 ay önce ameliyat oldum düzelttirmek için benim ameliyatım kapalı oldu tekrarkırıp düzelteceğini söylemişti doktor.şuanki halinden memnun değilim keşke olmasaydım diyorum .söylenildiği gibi kolay bi ameliyatta değil bence ben çok zorlandım

benimde burnum kırılmıştı 3 yıl önce hem kıkırdaktan hemde kemiğimde kırık vardı 1 ay önce ameliyat oldum düzelttirmek için benim ameliyatım kapalı oldu tekrarkırıp düzelteceğini söylemişti doktor.şuanki halinden memnun değilim keşke olmasaydım diyorum .söylenildiği gibi kolay bi ameliyatta değil bence ben çok zorlandım

çok geçmiş olsun öncelikle.. ne bakımdan memnun değilsin peki qxr? yamuk mu kaldı yoksa şekli mi istediğin gibi olmadı? hangi doktora oldun peki?

çok teşekkür ederim .kemiğinde hala çıkıntı var doktor şiş falan diyor ama bence değil.ben burnumun ucunu falan elletmedim sadece kırıkları düzeltmesini istedim ama kemiğim yinede düz inmiyo.birzda şans cnm :(

isaura özelden msj atamıyorum :( ben ankarada oldum .senin aklında bi doktor varmı? sanırım biraz şans çünkü bi doktorun yaptığı bi burnu beğeniyosun diğerini beğenmiyosun .emre ilhandan çoğu kişi memnun okuduğum yorumlara göre eğer istanbuldaysan bi görüş bence .

isaura özelden msj atamıyorum :( ben ankarada oldum .senin aklında bi doktor varmı? sanırım biraz şans çünkü bi doktorun yaptığı bi burnu beğeniyosun diğerini beğenmiyosun .emre ilhandan çoğu kişi memnun okuduğum yorumlara göre eğer istanbuldaysan bi görüş bence .

merhaba gxr bende ankarada ameliyat olucamda sen hangi doktora ameliyat oldun. benimde burnumda hem kemikte hemde kıkırdakta eğrilik var. bu yüzden doktor araştırıyorum. daha doğrusu serdar öztürkten ayın 12'sine ameliyat için randevu aldım. senin olduğun doktorsa bi daha düşüneyim diye soruyorum. cevap verirsen çok sevinirim.

serdar öztürk'e olmadım için rahat olabilir :) istediğin gibi olur herşey inşallah çok geçmiş olsun şimdiden

Back
X