Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kaç tane doktora gittim ama hep aynı cevap burnun yine eğik olur diyolar napıcaz biz ofmerhaba arkadaşım bende çok merak ediyorum bunu ya aynı şekilde benimde burnumda sağa doğru eğiklik var ..
Operasyon geçiren arkadaşlar devlet hastahanesinde mi özelde mi oldular,nasıl sonuç aldılar ve ücretleri nasıldı detaylı anlatırlarsa bende çok mutlu olacağım.
ne kadar eğik kaldı peki çok belli oluyor mu :/günaydın öncelikle bayanlar :)
bizzat ablam ameliyat oldu burnunda eğiklik vardı o süreçte hep yanındaydım
sizin doktorunuzunda dediği gibi tam olarak düzelmeyecek dedi vede öyle oldu tam anlamıyla düzelmiyor
sadece ortalanıyor tabi buda bi gerçek eski halinden daha iyi olduğu kesin .
Bu eğik kalma konusunuda senden duydum şuan baya moralim bozuldu ya ..Ben kaç tane doktora gittim ama hep aynı cevap burnun yine eğik olur diyolar napıcaz biz of![]()
Merhaba :) sanırım size bikaç şey sorabiliriz.. ablanız devlet hastahanesinde mi özelde mi ameliyat oldu ücretleri nasıldı ve şuan çok mu belli burundaki eğiklik. Ameliyat lokal mi genel anestezi mi oldu bir de ameliyat sonrası süreç zor muydu ?günaydın öncelikle bayanlar :)
bizzat ablam ameliyat oldu burnunda eğiklik vardı o süreçte hep yanındaydım
sizin doktorunuzunda dediği gibi tam olarak düzelmeyecek dedi vede öyle oldu tam anlamıyla düzelmiyor
sadece ortalanıyor tabi buda bi gerçek eski halinden daha iyi olduğu kesin .
dikkatli bakmayana kadar fark edilmiyor bilene kadar eğik kaldı peki çok belli oluyor mu :/
Merhaba :) sanırım size bikaç şey sorabiliriz.. ablanız devlet hastahanesinde mi özelde mi ameliyat oldu ücretleri nasıldı ve şuan çok mu belli burundaki eğiklik. Ameliyat lokal mi genel anestezi mi oldu bir de ameliyat sonrası süreç zor muydu ?
Kusura bakmayın çok oldu valla kafamda deli sorular![]()
Anladım çok teşekkürler verdiğiniz cevaplar için :)merhaba :) tabiki sorabilirsiniz en azından bildiğim kadarıyla yardım olabilirim sizlere inş :)
ablam çok fazla hastaneye gitti çok sayıda doktorla görüştü birazda korku vardı onda devlet hastanesine gitti tam ameliyat günü alacaktıki vazgeçti sebebiyse benim çok yakın arkadaşım olmuş ama burnu eski halinden daha beter olmuştu nefes almakta güçlük çekiyordu .
bikaç daha doktor görüşmesinden sonra (tabi bunlarda ya fiyat çok yüksekti yada hastaları memnun kalmamış)
sonra özelde oldu fiyatıda gayet iyi ama burnunda hala eğrilik var dikkat edince
Seninde benim gibi daha çok kıkırdaktan itibaren sorun var. Hakkımızda hayırlısı..Eki Görüntüle 1322469 Bu şekilde işte :/
özelmi devletmi ?Anladım çok teşekkürler verdiğiniz cevaplar için :)
Ben de niyetine girdim ameliyatın bakalım biz neye benzeyeceğiz![]()
Evet aslında haklısınız ameliyat süreci,tamponların alınması,şişliklerin inmesini beklemek.. uzun ve zahmetli işler. özellikle genel anesteziye hiç cesaretim yok lokal olsun yapılan herşeyi göreyim ama kendimde olayım istiyorum. Bursada alper bayraktar adında bir doktoru çok önerdiler ama hala araştırmadayım. İnşallah hayırlısı olurözelmi devletmi ?
çok rahatsız olmuyorsan boşver ameliyat olma bence tamam belki görüntü itibariyle kendini begenmiyor olabilirsin ama sağlık yönünden çok zor ya bende istiyordum ablamı o gün ameliyattan sonra görünce vazgeçtim çok zor çokkk
istanbulda emre ilhan çok çok başarılı bidoktor ama fiyat inanılmaz uçukEvet aslında haklısınız ameliyat süreci,tamponların alınması,şişliklerin inmesini beklemek.. uzun ve zahmetli işler. özellikle genel anesteziye hiç cesaretim yok lokal olsun yapılan herşeyi göreyim ama kendimde olayım istiyorum. Bursada alper bayraktar adında bir doktoru çok önerdiler ama hala araştırmadayım. İnşallah hayırlısı olur
Alper bey sanırım 4000 civarı fiyatlar çıkarıyormuş ama bilemeyeceğim yinede :) bana fazla geldi hala araştırıyorum :)istanbulda emre ilhan çok çok başarılı bidoktor ama fiyat inanılmaz uçuk
ne kadara yapıyormuş ameliyatı
sendeki iyi cesaretgöreceksin dayanamaz kendiliğinden bayılırsın zaten
Orası öyle 10.000 nereee 4.000 neree9000 tl nin yanında 4000 bin çok masum bence :) bana çok gelirdi önceden 9000 bin 10.000 bin gibi fiyatları duyunca az geliyor![]()
Orası öyle 10.000 nereee 4.000 nereeama 4000 de ailemden isteyemeyeceğim bir rakam olduğu için kendim biriktirebileceğim daha makul fiyat veren yerler arıyorum