• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnu surtsun istiyorum

Rabbim en hayırlı kararı almanızı nasip etsin inşşş zira dua etmekten başka yol yok kalben karar vermeye devam ettikçe....şunu unutmayın lütfen aşk evliliği yapan biri olarak söylüyorum sevgiliyken hoş oluyor da evlendikten sonra mantık tarafının eksikliğini çok yaşıyorsunuz umarım hem kalben hem de mantıken mutlu olursunuz...
Canim yorumlarin icinde cok saol cok tesekkur ederim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öncelikle burnu sürtsün gibi şeyler bence cevap vermemekle olmaz oradan buradan yazmayayım takmayayım değerimi anlasın diye de bir şey yok bence. Senin değerin cevap yazdığın bir mesaj mı??Mesajlara aramalara görüp de cevap vermeden sorunları çözmeye çalışmak çok eskilerde kaldı bence. Hani o ararsa cevap ver ama sen çok arama kırgınsan üzülüyorsan. Değerinin anlaşılmasını istiyorsan alıp karşına konuş eğer eskiden iyi anlaşıyorsanız bence bunu devam ettirebilirsiniz. Bir sorunu ne kadar çok göz ardı edersen o sen fark etmeden o kadar büyür. Problemin kaynağını beraber bulmayı deneyin. Birbirinize karşı siniriniz var gibi geldi bana. Hal böyleyken de sen şunda hatalısın bunda hatalısın demek doğru bir yol olmaz. Herkes ilişkide kendinde gördüğü problemi söylemeli bir sen bir o bunları nasıl çözeceğinizi konuşmalısınız.

anlaşmazlık olabilir tartışabilirsin de ama ayrılmak falan ne bilim insan doğru kişiyi bulunca ayrılmayı aklına getiremez bile.
biz eşimle 4sene sevgiliydik 1.5 sene de nişanlı kaldık 5.5 sene üzerine evlendik tartıştıkta ama aramızdaki saygıyı yitirmedik hele ki ayrılmayı hiiçç düşünmedik.Allahıma bin şükür ilk günkü gibiyiz.
bir kere ayrıldın mı o iş bitmiş demektir.şunu da unutma sakın kimse evlenince değişmez !!!!

Back
X