gtcn ozman doctoruna bn bgnmdm dcn tkrar yapck cnm ucret almdn
evet oyle yapicam zaten sadece 6ay dolsun bekliyorumbaska turlu olmuyormus
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet oyle yapicam zaten sadece 6ay dolsun bekliyorumbaska turlu olmuyormus
![]()
aynen öyle biz beğendik güzel duruyor ama bu kadar aklına takıcaksan ben ne istedim sen ne yaptın hiç fark yok arada diyeceksin istediğini yaptırtıcaksın
aynen öyle biz beğendik güzel duruyor ama bu kadar aklına takıcaksan ben ne istedim sen ne yaptın hiç fark yok arada diyeceksin istediğini yaptırtıcaksın
INSALAH yapar.ben 6aya umudumu baglamistim sekli degisir diye ille de kavis olussun demiyorum ama nebiliyim ucundaki sisliktir diye dusunuyrdum![]()
INSALAH yapar.ben 6aya umudumu baglamistim sekli degisir diye ille de kavis olussun demiyorum ama nebiliyim ucundaki sisliktir diye dusunuyrdum![]()
cnm icine signmiyorsa gt doctorunu deki ben bgnmdm piscoljm bzldu tkrar yapn de mecbur ypck okdr para verilyo cnm sonra psman olursun bk cok istyosan gt sole gec olmdn gec gec soylersen ypmaz ama bu aralar soylersen ypr
cnm icine signmiyorsa gt doctorunu deki ben bgnmdm piscoljm bzldu tkrar yapn de mecbur ypck okdr para verilyo cnm sonra psman olursun bk cok istyosan gt sole gec olmdn gec gec soylersen ypmaz ama bu aralar soylersen ypr
bana 6ay tmm olmadan revizyonkarar verme dediler burun sekli degisirmis ..doktoruma 6ay tmm oldugumdada begenmezsem yeniden ameliyyt yap diyecem![]()
Yani ucundaki düşüklük sebebi tabiki şişlik de olabilir ben pek sanmıyorum ama bunu en iyi doktorun anlar. Zaman kaybetmeden görün sen bi doktoruna bence.
bana 6ay tmm olmadan revizyonkarar verme dediler burun sekli degisirmis ..doktoruma 6ay tmm oldugumdada begenmezsem yeniden ameliyyt yap diyecem![]()
evt cnm soncta sen para veryosun okdr yaptırtcksn yani
Yani ucundaki düşüklük sebebi tabiki şişlik de olabilir ben pek sanmıyorum ama bunu en iyi doktorun anlar. Zaman kaybetmeden görün sen bi doktoruna bence.
evet ya![]()
evt cnm
uzulme cnm ya uzuldm smd wla . docturun km burdn soylemk istemyosan ozeldn at
necadara yaptırdn cnm ??
turkiyede olmadim bn zaten![]()
turkiyede olmadim bn zaten![]()
nneerrde olddunn
arkadaslar 2ayim olucak ama seklini begenmiyorum ya ben kavisli olsun istiyordummmcokmu berbat bu ?
(
yani kavisli olmamış evet normal doğal bir burun olarak görünüyor ayrıca bu saatten sonra sekil oturabilir daha tabiki ama kavis oluşamaz ki yani kavis için ucununda biraz daha kalkık olması gerekir ve kendi kendine olmaz bu kadar zaman sonra ama güzel duruyor istediğin olmasada tatlı bir burun :)
Gecmis olsun canim gayet dogal duruyo bence burunun ucu şiş oyuzden sana kotu.gozukuyor olabilir 3 ay once bende oldum aslinda sizlerin yorumuna ihtiyacim var ama nasil resim yukleyecegimi bulamadim tarif edin bende yuklim bakalim begenecekmisiniz::)))