Burnum 2 ay olucak 1haftaya nolur bakinnnnn

INSALAH yapar.ben 6aya umudumu baglamistim sekli degisir diye ille de kavis olussun demiyorum ama nebiliyim ucundaki sisliktir diye dusunuyrdum :(

cnm icine signmiyorsa gt doctorunu deki ben bgnmdm piscoljm bzldu tkrar yapn de mecbur ypck okdr para verilyo cnm sonra psman olursun bk cok istyosan gt sole gec olmdn gec gec soylersen ypmaz ama bu aralar soylersen ypr

cnm icine signmiyorsa gt doctorunu deki ben bgnmdm piscoljm bzldu tkrar yapn de mecbur ypck okdr para verilyo cnm sonra psman olursun bk cok istyosan gt sole gec olmdn gec gec soylersen ypmaz ama bu aralar soylersen ypr

bana 6ay tmm olmadan revizyonkarar verme dediler burun sekli degisirmis ..doktoruma 6ay tmm oldugumdada begenmezsem yeniden ameliyyt yap diyecem:43::43::43::43::43:

INSALAH yapar.ben 6aya umudumu baglamistim sekli degisir diye ille de kavis olussun demiyorum ama nebiliyim ucundaki sisliktir diye dusunuyrdum :(

Yani ucundaki düşüklük sebebi tabiki şişlik de olabilir ben pek sanmıyorum ama bunu en iyi doktorun anlar. Zaman kaybetmeden görün sen bi doktoruna bence.

keşke türkiyede olsaydın çünkü diğer ülkelere bakarsan insanların çoğunun burunları düzgün bizdeki gibi karadeniz burunları yok bu nedenle bizdeki doktorlar kadar başarılı değiller.tabi bilmiyorum belki yurtdışında yine türk doktora ameliyat olmuşsundur??benim istediğim gibi burun istiyorsun ama üzülerek söylüyorum biraz zor gibi gözüküyor:(tabiki burun şeklin biraz değişir ama tam istediğin gibi olurmu??biraz daha bekle inşallah istediğin gibi olur.biz sana şuanda kötü değil doğal duruyor desekte etkisi olmucak biliyorum ama üzülme herşeyin bir çözümü var
revizyon ameliyatı olmayı düşünürsen ilerde aynı doktoru başarılı bulmuyorsan kesinlikle başkasına ol.tekrar tekrar ameliyat olmak zorunda kalma yine.:(

burun sırtının inmesi cilde bağlı olarak değişik zamanlarda iniyor kalın bir cildin varsa 6-1 seneyi bulur ama 2. aydan sonra hafif şekli oluşur.üzülme bekle birazcık daha.

arkadaslar 2ayim olucak ama seklini begenmiyorum ya ben kavisli olsun istiyordummm:43::43::43::43::43::43: cokmu berbat bu ? :((

hic korkma cnm zamanla düzelecek. bendede öyleydi. 2-3 ay icinde hic ama hic sevmemisdim. ve inanmicaksin ayni senin burnun gibiydi hali. simdi 1.5 sene oldu ve daglar var arasinda. okadar hos olduki simdi.

Gecmis olsun canim gayet dogal duruyo bence burunun ucu şiş oyuzden sana kotu.gozukuyor olabilir 3 ay once bende oldum aslinda sizlerin yorumuna ihtiyacim var ama nasil resim yukleyecegimi bulamadim tarif edin bende yuklim bakalim begenecekmisiniz::)))

yani kavisli olmamış evet normal doğal bir burun olarak görünüyor ayrıca bu saatten sonra sekil oturabilir daha tabiki ama kavis oluşamaz ki yani kavis için ucununda biraz daha kalkık olması gerekir ve kendi kendine olmaz bu kadar zaman sonra ama güzel duruyor istediğin olmasada tatlı bir burun :)

mesaj sayısı doldurmak için yazıyorum.

Gecmis olsun canim gayet dogal duruyo bence burunun ucu şiş oyuzden sana kotu.gozukuyor olabilir 3 ay once bende oldum aslinda sizlerin yorumuna ihtiyacim var ama nasil resim yukleyecegimi bulamadim tarif edin bende yuklim bakalim begenecekmisiniz::)))

mesaj sayısı doldurmak için yazıyorum.

Back
X