24 haziranda 3 ay oldu yeni burnum cok mutluyummmyeni resimler yukledim bakabilirsiniz kizalr yorumlarinizi bekliyorum hocam YAKUP AVSAR hayatima tad katan insan ona saygim sonsuz dur o guzel ellerinizden opuyorum sizi hocam allah size hayatinizda saglik mutluluk ve basarilarinizin devamini versin iyi ki allahim beni sisinle karsilastirdi
arkadaşlar biliyormusunuz cancenin burnun resimlerden daha güzel. annem bayıldı. sanki kendi burnu. fotoğraflardan bin kat daha güzel. bi görseniz bayılırsınızzemuszemus
burnunuz çok yakışmış gerçekten iyi ki yaptırmışsınız çok güzel olmuş
cance cim kaş altı tarafında şişlikler geçtimi ?
kas alti derken kas ortasinin mi bahsettin
benim ilk ayl;arda orasi sis ti ama simdi artik tam indi diyebilirim sadece ucu hala sis dokununca hissedebiliyorum sabhalri hele daha da sis oluyo 4 ay oldu burnum en az 6 ay bekeleycez bakalim ama cok iyi ilerliyo darisi cok isteyenlerin basinazemuszemus
:) vala ben oranın incelmesini çok isteyenlerdenim :)) kaş arasının altında hemen burun kemiği varya burnun üst tarafı işte enlemesine hala kalın gibi..şiş desem kemik şişiyomuki öle .. senin oralar şişmiydi ? benm tam 2.5 ay oldu
kas alti derken kas ortasinin mi bahsettin
benim ilk ayl;arda orasi sis ti ama simdi artik tam indi diyebilirim sadece ucu hala sis dokununca hissedebiliyorum sabhalri hele daha da sis oluyo 4 ay oldu burnum en az 6 ay bekeleycez bakalim ama cok iyi ilerliyo darisi cok isteyenlerin basinazemuszemus
fotoğraflarınıza nasıl bakıyoruz? ben daha yeniyim de sitede çok iyi bilmiyorum. Merak ettim herkes çok güzel yorumlar yazmış. Bu arada bende yeni ameliyat oldum daha 13 gün oldu daha çok yolum var biliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?