burnum 3 aylik oldu

cance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
606
1
96
Hollanda
24 haziranda 3 ay oldu yeni burnum cok mutluyummm:nazar: yeni resimler yukledim bakabilirsiniz kizalr yorumlarinizi bekliyorum hocam YAKUP AVSAR hayatima tad katan insan ona saygim sonsuz dur o guzel ellerinizden opuyorum sizi hocam allah size hayatinizda saglik mutluluk ve basarilarinizin devamini versin iyi ki allahim beni sisinle karsilastirdi

Son düzenleme:
24 haziranda 3 ay oldu yeni burnum cok mutluyummm:nazar: yeni resimler yukledim bakabilirsiniz kizalr yorumlarinizi bekliyorum hocam YAKUP AVSAR hayatima tad katan insan ona saygim sonsuz dur o guzel ellerinizden opuyorum sizi hocam allah size hayatinizda saglik mutluluk ve basarilarinizin devamini versin iyi ki allahim beni sisinle karsilastirdi

:)) amin cnm:)) baktim resimlerine ve evet gun gectikce gercekten degisiyormus dogru valla, daha onceden soyledigim gibi cok begeniyorum yuzune gore cok guzel olmus bundan baskasida yuzunle uyumlu olmazdi cnm, gule gule kullan opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

cok sag ol canim benim senin ki cok daha guzel bu gercek bu gun dilek hanimla konustum telefonda elulde yine gidecem istanbula artik gun alacam obur ameliyatim icin hocam beni bastan yaratacak o sihirli elleriyle optum

arkadaşlar biliyormusunuz cancenin burnun resimlerden daha güzel. annem bayıldı. sanki kendi burnu. fotoğraflardan bin kat daha güzel. bi görseniz bayılırsınızzemuszemus

arkadaşlar biliyormusunuz cancenin burnun resimlerden daha güzel. annem bayıldı. sanki kendi burnu. fotoğraflardan bin kat daha güzel. bi görseniz bayılırsınızzemuszemus

canim kesin o guzel gozlerin bei oyle gordu senin cok daha guzel olacak zaten belli sadece dediyim gibi seveceksin onu oksayacaksin ve sabirla inmesini bekleyeceksin opuyorum seni cok cok

burnunuz çok yakışmış gerçekten iyi ki yaptırmışsınız çok güzel olmuş

evt cnm tskler ben de oyle dusunuyorum iyi ki yapmisim iyi ki allahim beni doktorumun karsina cikardi iyi ki cok icime sinerek oldu allahim her keze bu mutlulugu tattirsin insallahopuyorumnanaktan

kizlar doktorumun cektiyi 3 aylik fotolari ekledim yorumlarinizi bekliyorumm candan tesekur ederim sizebayanssulusmile

cance cim kaş altı tarafında şişlikler geçtimi ?

kas alti derken kas ortasinin mi bahsettin
benim ilk ayl;arda orasi sis ti ama simdi artik tam indi diyebilirim sadece ucu hala sis dokununca hissedebiliyorum sabhalri hele daha da sis oluyo 4 ay oldu burnum en az 6 ay bekeleycez bakalim ama cok iyi ilerliyo darisi cok isteyenlerin basinazemuszemus

:) vala ben oranın incelmesini çok isteyenlerdenim :)) kaş arasının altında hemen burun kemiği varya burnun üst tarafı işte enlemesine hala kalın gibi..şiş desem kemik şişiyomuki öle .. senin oralar şişmiydi ? benm tam 2.5 ay oldu

benim ilk ayl;arda orasi sis ti ama simdi artik tam indi diyebilirim sadece ucu hala sis dokununca hissedebiliyorum sabhalri hele daha da sis oluyo 4 ay oldu burnum en az 6 ay bekeleycez bakalim ama cok iyi ilerliyo darisi cok isteyenlerin basinazemuszemus

:) vala ben oranın incelmesini çok isteyenlerdenim :)) kaş arasının altında hemen burun kemiği varya burnun üst tarafı işte enlemesine hala kalın gibi..şiş desem kemik şişiyomuki öle .. senin oralar şişmiydi ? benm tam 2.5 ay oldu

daha cok tez mis beklemek lazim cnm ya benim de inmedi tam olarak sabahlari hele cok sis oluyo hele de bir az fazla uyuyunca pazar gunleri sabahlari baya sis gorunuyo gozume neyse ki gun icinde iniyo tam iylesmediler daha 1 inci yilinda tam yerlesiyomus burun boshayallersmile

fotoğraflarınıza nasıl bakıyoruz? ben daha yeniyim de sitede çok iyi bilmiyorum. Merak ettim herkes çok güzel yorumlar yazmış. Bu arada bende yeni ameliyat oldum daha 13 gün oldu daha çok yolum var biliyorum :))

fotoğraflarınıza nasıl bakıyoruz? ben daha yeniyim de sitede çok iyi bilmiyorum. Merak ettim herkes çok güzel yorumlar yazmış. Bu arada bende yeni ameliyat oldum daha 13 gün oldu daha çok yolum var biliyorum :))

ekledim seni cnm kabul edersen bakabilirsin cok gecmis olsun evt simdi sabirla burunun iylesemsini bekleyeceksin ve seveceksin burnunu oyle cok daha cabuk guzellesecek merak ettiyin bir seyler varsa sorabilirsin cnmopuyorumnanaktan

Back
X