• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnum 4 buçuk ay (fotoğraflı) bakarsanız sevinirim

jimcimeyimnapayim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18
Puanlar
3
Merhaba herkese burnumun orta kısmında böyle saçma bi çukurumsu? Bi geçiş var yeni değil hep vardı. Doktor ucu kalın derili diyor ödem diyor inince oturacak diyor ama uç kısmını da beğenmiyorum baksanıza uzun düşük gibi duruyor. Ne diyorsunuz yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG_8280.webp
    IMG_8280.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 143
  • IMG_8282.webp
    IMG_8282.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 142
Merhaba. Bu cok yaygin bir sekil. Bence bunu yapan doktorlar bir yerde hata yapiyorlar.
Kotu mu? Degil. Ama tabii ilk hali neydi, nereden nereye geldi bunlardan kistas bana gore.
4.5 ay olmus. 1 ay daha bekle.
5.5 ayda da bir degisim gorebilirsin cunku.

Merhaba. Bu cok yaygin bir sekil. Bence bunu yapan doktorlar bir yerde hata yapiyorlar.
Kotu mu? Degil. Ama tabii ilk hali neydi, nereden nereye geldi bunlardan kistas bana gore.
4.5 ay olmus. 1 ay daha bekle.
5.5 ayda da bir degisim gorebilirsin cunku.
Yani ilk halimde kemer vardı ucu çok düşük bir burnum yoktu. Ne yaptı anlayamadım. Burnumu gören başka bir doktor, “ napmış sana ya burnunun ucu yokuş gibi olmuş” dedi. Zaten beklemekten başka çarem yok.

Önceki hali var mı burnunuzun? Şuanki de kötü değil bir de çok yakından illaki herkeste kusur vardır. Erken bir de 4.5 ay

Burnun çok benim buruna benziyor hem eski hali hem yeni hali
O cukur sanki burun ucu kalın olduğundan öyle gözüküyor yani burnun kalin derili özellikle burun ucu
Belki zamanla biraz daha toparlar ama çok da değişmez

Burnun çok benim buruna benziyor hem eski hali hem yeni hali
O cukur sanki burun ucu kalın olduğundan öyle gözüküyor yani burnun kalin derili özellikle burun ucu
Belki zamanla biraz daha toparlar ama çok da değişmez
Doktor da öyle diyor da bi garip duruyor işte o gariplik bana da geçmeyecek gibi geliyo. Siz memnun musunuz yeni halinden

Eskiden burnunuz kanca burunsa yine kanca görüntüsü kalabiliyor. Her doktorun başardığı bı burun değil bu. Aynı süreçten geçtim. Kolay kolay geçmiyor bu bir ameliyat hatası . Yani kusursuzu ariyorsak ki ameliyat oluyoruz beklenti içine giriyoruz normal yani kavisli burun isterken bu görüntüler can sıkıyor

Eskiden burnunuz kanca burunsa yine kanca görüntüsü kalabiliyor. Her doktorun başardığı bı burun değil bu. Aynı süreçten geçtim. Kolay kolay geçmiyor bu bir ameliyat hatası . Yani kusursuzu ariyorsak ki ameliyat oluyoruz beklenti içine giriyoruz normal yani kavisli burun isterken bu görüntüler can sıkıyor
Eskiden burnum kemerliydi kesinlikle kanca burun değildi

Back
X