burnum 5 aylık oldu .

su.ay

bana Allah yeter
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
1.699
4
358
ben geldim. burnuşum 5 aylık oldu. albümü ziyaret edebilirsiniz yorumlarınızı beklerim.

canım eskisine göre bayağı bir fark var.yüzüne çok yakışmış.yeni halinle çok tatlı olmuşsun.ameliyat olduğun anlaşılmıyo.gayet doğalŞenizgüle güle kullan canım.:sm_cool:

çok iyi görünüyor, oturmuş baya burnun, çok yakışmış yüzüne.

eskisine göre çok iyi görünüyor güle güle kullanınhihoyyyt

canım eskisine göre bayağı bir fark var.yüzüne çok yakışmış.yeni halinle çok tatlı olmuşsun.ameliyat olduğun anlaşılmıyo.gayet doğalŞenizgüle güle kullan canım.:sm_cool:

teşekkür ederim kızlar valla ben çok rahatladım artık dışarı çıktığımda bakışlar olmuyor rahat bir nefes aldm ,eve artık neşeli, mutlu dönüyorum . eskiden dışarı çıkmak ölüm gibi gelirdi.

işte estetiği hanımlar bu yüzden seviyoruz.biz güzel olmayı bakımlı olmayı seviyoruz yani.önceden foto çektiremeyen ben elimden makine düşmez oldu.mutluluğu yaşıyorum.allah hemizin mutluluğunu dayim etsin canım

aminnn aminnnnnnn.,inşallah olmak isteyenlerde bu mutluluğu tadar. allah herkese yardım etsin kolaylık versin.

haaa bu arada bir de koca bulsaydım hala bişey yok yav sebeb burunda değilmiş ameliyAt işe yarar dedim o da işe yaramadı valla . bakalım başka ne yapabilrim acaaba burnu yaptırdık, yüzümdeki benleri de aldırdık. (tam 12 taneydi ben off ne acılar yaşadım yaa) )

başka çözümü olan varmı kızlar

Yüzüne çok yakışmış canım güle güle kullan :) Sizlerin sayesinde artık ameliyat olmaktan korkmuyorum hihoyyyt

esra erol un programina git baska cözüm gelmiyor aklimasengözlerimebaksanab

insanın en büyük mutluluğu kendisiyle barışık olması işteee :) çok güzel olmuş burnun gerçekten, yüzünle çok uyumlu, hiç ben estetikliyim diye durmuyor, güle güle sağlıkla kullan canım..

çok teşekkürler. gerçekten büyük mutluluk darısı ameliyat olmak isteyen herkese.

Canım tekrar tekrar baktım gerçekten çok yakışmş bu arada bekarmışssın Allahım hayırlı bir eş nasip etsin bekarlığının tadını çıkar canım sevgilerimle:))

Canım tekrar tekrar baktım gerçekten çok yakışmş bu arada bekarmışssın Allahım hayırlı bir eş nasip etsin bekarlığının tadını çıkar canım sevgilerimle:))

teşekkürler. hayırlısı inş.

:) hani kafanı istediğin zaman çevirip istediğin süre öyle kalabiliyosun ya işte o süper bi duygu.. eskisi gibi böyle hemen indirmiyosun, garip garip triplere girmiyosun ne bileyim herşeyi güzel işte

suaycım hadi diğer konuda da şansın bol olsun diyorum güzel burnunla hayat daha güzel zaten bu kadar aydır bayağı değişiklik olmuştur sende.. bundan sonra başka başka konularda başka başka güzellikler mutluluklar, esenlikler, saygılar sevgiler..

çok teşekkürler. aynen öyle artık kafamı öne eğmiyorum . çok mutluyum. inş.allah hayırlı bir eşle de karşılaştırır.

şimdi artık burun da güzel dolayısylaa gez kurslara fala takıl sosyalleş o zaman evlenirsin :) Allah hayırlısını nasip etsin.

şimdi artık burun da güzel dolayısylaa gez kurslara fala takıl sosyalleş o zaman evlenirsin :) Allah hayırlısını nasip etsin.

valla bende öyle yapıyorum oriflame ürünü satmaya başladım baya da keyifli. hemen hemen hergün dışardayım . daha huzurlu yum iyi geldi bana

geçmiş olsun diyorum ve güle güle kullan diyorum :) birşey sormak istiyorum; ne zaman rahat davranmaya başladın? hoplayıp zıplamaya falan, ben bunu çok merak ediyorum. Sanki kimseye sarılıp öpemeycekmişim gbi geliyor, sevgilimi özledim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…