çok iyi görünüyor, oturmuş baya burnun, çok yakışmış yüzüne.
eskisine göre çok iyi görünüyor güle güle kullanınhihoyyyt
canım eskisine göre bayağı bir fark var.yüzüne çok yakışmış.yeni halinle çok tatlı olmuşsun.ameliyat olduğun anlaşılmıyo.gayet doğalŞenizgüle güle kullan canım.:sm_cool:
işte estetiği hanımlar bu yüzden seviyoruz.biz güzel olmayı bakımlı olmayı seviyoruz yani.önceden foto çektiremeyen ben elimden makine düşmez oldu.mutluluğu yaşıyorum.allah hemizin mutluluğunu dayim etsin canım
haaa bu arada bir de koca bulsaydım hala bişey yok yav sebeb burunda değilmiş ameliyAt işe yarar dedim o da işe yaramadı valla . bakalım başka ne yapabilrim acaaba burnu yaptırdık, yüzümdeki benleri de aldırdık. (tam 12 taneydi ben off ne acılar yaşadım yaa) )
başka çözümü olan varmı kızlar
esra erol un programina gitbaska cözüm gelmiyor aklimasengözlerimebaksanab
insanın en büyük mutluluğu kendisiyle barışık olması işteee :) çok güzel olmuş burnun gerçekten, yüzünle çok uyumlu, hiç ben estetikliyim diye durmuyor, güle güle sağlıkla kullan canım..
Canım tekrar tekrar baktım gerçekten çok yakışmş bu arada bekarmışssın Allahım hayırlı bir eş nasip etsin bekarlığının tadını çıkar canım sevgilerimle:))
:) hani kafanı istediğin zaman çevirip istediğin süre öyle kalabiliyosun yaişte o süper bi duygu.. eskisi gibi böyle hemen indirmiyosun, garip garip triplere girmiyosun ne bileyim herşeyi güzel işte
suaycım hadi diğer konuda da şansın bol olsun diyorumgüzel burnunla hayat daha güzel zaten bu kadar aydır bayağı değişiklik olmuştur sende.. bundan sonra başka başka konularda başka başka güzellikler mutluluklar, esenlikler, saygılar sevgiler..
şimdi artık burun da güzel dolayısylaa gez kurslara fala takıl sosyalleş o zaman evlenirsin :) Allah hayırlısını nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?