Burnum 6 aylk oldu resmler eklyorum .......

ya bu ana ekrana nasıl resım yuklecem bılmıyorum ama profılımde resımlerım var ayrıca ucunu kafıf kaldrımak ıstıyorum sızce nasıl olur..

eski ve yeni

picture.php

tekrar kaldırmak istediğinde tasarım

picture.php

Neden tekrar olacaksınız ki ameliyat ?Madem öyle istiyordunuz ,neden dr .nuz bir seferde o şekli vermedi burnunuza ? fisfisfis

srsacım tsk ederım ya:))) lırık guzel tatlım ılk bas dogal ıstedımm ben kalkık ıstemedım ...sımdıde belkı etlerım kuculturum acaba dıyorum burnumuda hafıf kaldırsammı...

Bence gayet güzel tekrar aynı acıları yaşamaya değmez. Muhakkak ki bu 6 ayı geçirene kadar sıkıntılar çektin. Bir 6 ay daha göze alabiliyosan, cesaret edebiliyosan yaptır :) Tasarım güzel görünüyor..

bende kalkık ve kavisli burun seviyorum...bencede biraz kaldırtsan süper olur...tasarımdaki burun çok yakıştı yüzüne...ama diğer halide güzel kötü diil....

Valla beğenmediysen yaptır tabi.Nasılsa 5 gün çekıyorsun snr rahatsın :) Bende öyleydi.Hem o kadar yaptırmıssın biraz belli olmalı,senınkı de baya doğal olmuş hiç belli değil.Kim ne derse desin burun estetiği olacaksan illa ki kalkık olmalı.

Canım çok geçmiş olsun.Aynı şeyleri yaşamaya göze alıyorsan yaptır derim daha güzel olacaktır:))

Valla beğenmediysen yaptır tabi.Nasılsa 5 gün çekıyorsun snr rahatsın :) Bende öyleydi.Hem o kadar yaptırmıssın biraz belli olmalı,senınkı de baya doğal olmuş hiç belli değil.Kim ne derse desin burun estetiği olacaksan illa ki kalkık olmalı.

sana katılıyorum canım...yenı ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyem çok da doğal olsun diye ısrar etmesinler doktorlarına...öyle söyleyincede eski burnunuzun aynısını yapıyolar size...eeee ne anlamı var o zaman o kadar zahmeti çekmenin....ben de pişmanım şimdi biraz daha kavisli isteseydim keşke....:kedi:

evet ya bende pişmanım keske dogal dogal dıe tutturmasaydım aslında korkuyorumda benım bu 6 ay cok zor gectı ve halen benım ucu falan cok sıs ben 1 beklıyelım dıyorum doktorum gerek yok 3 ay sonra yapalım dıe..bende yenı amelıyat olanlara dogal dıe tutturmayın ama tabı ısını bılen doktorları ıcın bazı doktorlar maymuna cevırıryor:)

bende pişmanın keşke kalkık olsun deseydim benim sorunum zaten burun ucuydu kemer yoktu sanki çok doğal oldu benimkide şişler indikçe eski haline dönüyo gibi kafamçokkarıştı

evet sersacım senın zaten kemerın yoktu sadece uzun mus bencede kalkık yapsaydın daha guzel olurdu ama boylede guzell eskıye nazarann ...

eğer etlerin için ameliyat olacaksan ucunu da kaldırt. ben de senin gibi doğal olsun dedim barış bey daha kalkık yapıyordu ama tasarımdaki gibi olmadı benim. ben de kıkırdak için ameliyat olursam ucunu kaldırtmayı düşünüyorum.

ameliyat olacaklara tavsiyem barış beyin çektiği fotoğraflarda başımızı dik tutuyoruz o yüzden tasarım çok kalkık gelebilir, ama günlük hayatta kendimize o açıyla bakmıyoruz bu yüzden burnumuz düşündüğümüzden düşük geliyor. yani barış bey daha kalkık yakışır diyorsa kalkık yaptırın yerimseniben

arkadaslar burun kaldirma diyorsunuz yani ameliyat ucretleri aynimi oluyor arkadas ilk ameliyat gecirmis ve ikincisini dusunuyor yani kaldirmayi fiyatlar aynmi oluyor ve agri si sizisi aynimi tsk

arkadaslar burun kaldirma diyorsunuz yani ameliyat ucretleri aynimi oluyor arkadas ilk ameliyat gecirmis ve ikincisini dusunuyor yani kaldirmayi fiyatlar aynmi oluyor ve agri si sizisi aynimi tsk

ücret olarak bilmiyorum da local anestesiyle yapılabilecek, 15 dk sürecek ve alçı gerektirmeyen bi operasyonmuş. en güzeli iple kaldırmak aslında. beğenmezsen ipi gevşetiyomuş doktor :roflol:

aynı doktora yaparsan 500 750 arası degsıır baska doktora yaptırısanda yuksek neredeyse aynı fıyat alır... ben yaptırırsam genel aneztesı yapıcam cunku etlerımde kuculcek...lokalle zor olur hemde psıkolojım bozulur benım:)=))

burnun bence gayet güzel. hemen değişmesi için acele etmene gerek yok sanki. tabi sen bilirsin de 1 seneyi tamamlasan aslında daha sağlıklı olmaz mı?

Back
X