Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hemen doktora git bence benim hic agrim falan olmadi o sekilde arada sizlardi ama seninki farkli sanirim.. 3.5 ay olmus birde, daha cok yeni olsa olabilir derdim ama en kisa zamanda doktoruna gorun..
Selam
Ameliyat olalı 3.5 ay oldu. Ve şu bir iki saattir burnum dehşet sızlıyor. Hele dokunduğum zaman bıçak gibi kesiyor. Neden olabilir acaba ya?? Burun ucum ve burun deliklerinin arası acıyor. Durduk yere bööle bişi yaşayan oldu mu hiç? :sinifsinif:
aynisi bendede oluyor canim ama dokundugum zaman burun deliklerinin ortasi demi? benim sol taraftaki aciyor ne oldugunu bende cikaramadim ama sadece dokundugum zaman bazen bi aci hissediyorum :S
Dokunmayınca sızlamıyor şimdi. Doktorum başka bi şehirde. Ama dokununca hala acıyor. Sanki oraya sivri bişi batmışta değdikçe acıtıyo gibi :) Zaten beğenmiyorum burnumu! Bi de acısın bakalım üstüne :)