cnm üzülme benimde bitarafım daha şişti yamuk geliyodu gözümeeee ilk bandaj açıldıgında..şimdi indi şişleriii...düzeldiii...sadece burnunun resmini koyabilirsen daha iyi yorum yapabilirs..boşuna üüzlmeee bence şiştirr
cnm üzülme sisliktir o
burda bi arkadas vardi alcidan cikinca yamuk demisti, doktor sis demis, bantlari cikinca gercektende düzeldi burnu, ben gördüm simdi cok gzl burnu, hatta sende bak Lakitonun profiline fotolari var alci cikincaki fotosunda yamuk biraz ama simdi düzeldi
lakito arkadas listemde cnm:)
skma canini gecer:)
cnmmm bi ay sonra üzüldügüne pişman olcaksınnnn incek o şişler benim top gibi yuvarlaktı şimdiiiiii inceldi baya
Canım iner iner ne burunlar var ne halden ne hale giriyo :))
Sen hiç sıkma canını çok güzel olcak inşallah
bandaj takılmadı mı burnuna ?
Burun ameliyatı olalı 17.günüm alçı çıktıktan sonra burnum sağa doğru yamuk çıktı doktorum yurt dışında olduğu için görüşemedik 22 sinde randevum var telefonla görüştük değerlendirmek için çk erken olduğunu ve dokunmamamı söyledi. ama ben mafoldum yıkıldım hergün ağlıyorum forumda okumuştum revizyon yaptıracak arkadaşları bitanesi alçı çıktığında yamuktu yazmıştı, asistanları şişlikten kaynaklandığını söyledi ama sadece o kısımdaki kırmızılık gitti dokunamıyorumda doktor görmediği için böyle bi durum yaşayıpta normale dönen varmı hertarafı şiş olsa razıyım nasıl olsa iner ama sanki geçmicekmiş gibi korkuyorum önden çk genişti bide hafif bi kemer vardı benim istediğim önden inceltip hafif kavis vermesi vede ucunu hafif kaldırmasıydı yıkıldım böyle bi durum yaşayan varsa paylaşırsa sevinirm
ahh canımm üzülme yahuu gerçekten.kardeşim ameliyt oldu benimde onunda alçıdan çıktığında yamukluk vardı hatta d.ru bile "aaa yamuk olmuş"dedi bizde güldük geçtiik oda.çünkü gelip geçici olduğunu biliyorduk.sende bunu bil ve üzme kendini.kardeşimin o yamukluk 1 hafta içinde geçti hatta sürmedi bile o kadar.kendini üzmeee,sen en önemli vakayı atlatmışsın ameliyatını olmuşsun oohh,bundan sonra tek ilacın zaman.moralini bozma bi 1 ay sonra flan güzelliği iyice belli olucak olan burnunun tadını çıkar canımm
8.gün alçı çıktı bandaj takılmadı albümüme resim ekledim çk teşekkür ederim ameliyat olmayada kk nü takip ederek karar vermiştim çk zorlu bi süreçti benim için nasıl söylesem korku endişe işte sonuç ama daha iyi olcam inşallah
benimde bandajım çıktığında yamukluk vardısola doğru hatta hala var 20.günüm dr şiştendir dedi ama bide yüz orantındandır dedi çok belli olmuyo ama dikkatle baktığında görünüyo inşallah şişlik ibibce seninkide benimkide düzelir canım
Adasu79 canım sen hangi doktora ameliyat oldun ? doktorundan memnunmusun . Bende olacağımda , araştırma yapıyorum. İlgili bir doktor olması çok önemli benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?