Merhabalar ameliyat olalı 12 gün oldu dün sargılar tamamen ççıktı ama ben alışamadım şekli garip gibi nasıl desem yapay gibi duruyor ucu kalkık gibi deliklerim fazla gözüküyor ne diyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim aslında çok doğal burunlar yapan bir doktor Mehmet Durmuşoğlu bakabilirsiniz inst.Bence yakışmış yüzünüze mutlu olun hangi doktor birde fiyat bilgisi alabilir miyim doktor arıyoumda
Fırat Demirtaşoğlu İbrahim korhan bu doktorlarda iyi gibi fiyatlar 50 gibi düşünün geneliBence yakışmış yüzünüze mutlu olun hangi doktor birde fiyat bilgisi alabilir miyim doktor arıyoumda
Başka açıdanda fotoğraf atayım sanki delikler fazla gözüküyor gibiBence güzel olmuş. Sizin alışmanız ister istemez zaman alır. Geçmiş olsun
Ama su an burnunuz iyilesmedi ki. Cok erken. Biraz zaman taniyin kendinize.Başka açıdanda fotoğraf atayım sanki delikler fazla gözüküyor gibi
Aşağıdan çekmişsiniz görünmesi normal ki yine de bahsettiğiniz gibi bir durum yok. Tam karşıdan deliklerin yarısının görünmesi normal.Başka açıdanda fotoğraf atayım sanki delikler fazla gözüküyor gibi
Gerçektenmi çok teşekkür ederimGerçekten doğal kibar burun olmuş yüzünüze yakışmış
İnşalllah öyle olur çok sağolunAma su an burnunuz iyilesmedi ki. Cok erken. Biraz zaman taniyin kendinize.
Daha iyi bence yada belkide gözüm alıştı bilemiyorum.Ama çevremde daha iyi göründüğünü söylüyor tabiki indi ilk zamanlar gibi değil,dahada ineceğini düşünüyorum.Uzun bir süreç bu kolay değil 3 hafta çok erken bence doktorumda ineceğini ve daha iyi olacağını söyledi ben mutluyum şu an açıkçasıNasilsiniz? Bende ayni durumdayim 3 hafta oldu ameliyat olali ...
Lutfen burnunuzun degistigini ve cok mutlu oldugunuzu soyleyin ...
Ben çok beğendim burnunuzu.Zaman geçtikçe çok daha güzelleşecek .Merhabalar ameliyat olalı 12 gün oldu dün sargılar tamamen ççıktı ama ben alışamadım şekli garip gibi nasıl desem yapay gibi duruyor ucu kalkık gibi deliklerim fazla gözüküyor ne diyorsunuz
Çok şiş henüz. İyi baktığınız takdirde çok hoş olacak gibi duruyorMerhabalar ameliyat olalı 12 gün oldu dün sargılar tamamen ççıktı ama ben alışamadım şekli garip gibi nasıl desem yapay gibi duruyor ucu kalkık gibi deliklerim fazla gözüküyor ne diyorsunuz
Ben çok beğendim burnunuzu.Zaman geçtikçe çok daha güzelleşecek .
Delikleriniz de görünmüyor.Geçen ay bir arkadaşım ameliyat oldu.Kendi tecrübelerimle bir yıl boyunca dikkat etmesi gerekenler konusunda öneride bulunmuştum.Hem ameliyat masası hem de bandaj açıldıktan sonraki fotoğrafını attığında şok olup iki ameliyatlı burnuma şükrettim.Yüzüne baktığımda ilk gördüğüm burun delikleriydi.Sizinki gayet normal,rahat olun
![]()
12 gün oldu ben de kendimi çok yadırgıyorum İnşallah 3 ay sonra ben de sizin gibi memnun bir durumda olurumTeşekkür ediyorum.26 sında3 ay olacak, şişler indikçe dahada güzelleşiyor beğeniyorum ve zamanla daha iyi olacağını düşünüyorum.Sabır gerektiren bir süreçmiş gerçekten şuan gayet iyi nefes konusunda da hiç sıkıntım yok çok şükür.