- 8 Nisan 2022
- 34
- 2
- 6
- 22
- Konu Sahibi serapalinbeliray
S
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel olmuş ben seviyorum böyle burunları ya
Yüzüme göre cok kücük duruyor depresyon sebebi gerçekten
Gayet güzel yeni yapılmış belliki şiş daha şisi inince çok daha güzel olucak kuzum doktorunu paylasabilirmisin
Dolguyla kavis düzelir mi?Dolgu yaptirin. Yuzunuz buyukse dolgu en iyi cozum
Evet buyuk olcude. Doktorunuza sorunDolguyla kavis düzelir mi?
Tabii bütüne bakmak lazım ama şu haliyle çok güzel gerçektenYüzüme göre cok kücük duruyor depresyon sebebi gerçekten
Gayet güzel yeni yapılmış belliki şiş daha şisi inince çok daha güzel olucak kuzum doktorunu paylasabili
kavisi fazla geliyor yüzüm cok küçük degil kötü hissettiriyorGayet güzel yeni yapılmış belliki şiş daha şisi inince çok daha güzel olucak kuzum doktorunu paylasabilirmisin
Kavisden dolayı çökük duruyor eski burnum uzundu baya kısaltıldıgı için yüzüme göre cok kücük gözüküyorBence de çok güzel duruyor. Eski burnun nasıldı?
Yapısıyla alakalı sana küçük duruyor olabilir. Keyfini çıkar gayet güzel![]()
Ya keske benden böyle düşünsemçok güzel olmuş hiç kurcalamayın keşke uyusam uyansam sabah benim de burnum böyle olsa![]()
Acaba dolguyla düzelir mi ameliyat olali 1 ay oldu daha yenisine asla hazır değilim
Kaç ay oldu? Şuan ödemli duruyor burnun kalkıklığı zamanla iniyor ama aşırı bir inme bekleme ve bence çok kavisli değil çok güzel olmuş önceki burnundan dolayı garipsiyorsun zamanla gözünde a
bKaç ay oldu? Şuan ödemli duruyor burnun kalkıklığı zamanla iniyor ama aşırı bir inme bekleme ve bence çok kavisli değil çok güzel olmuş önceki burnundan dolayı garipsiyorsun zamanla gözünde alışacaktır![]()
1 ay oldu bugünKaç ay oldu? Şuan ödemli duruyor burnun kalkıklığı zamanla iniyor ama aşırı bir inme bekleme ve bence çok kavisli değil çok güzel olmuş önceki burnundan dolayı garipsiyorsun zamanla gözünde alışacaktır![]()