Burnum aşırı kalkık,kavisli ve küçük oldu lütfen yardım edin aynı durumu yaşayanlar lütfen yardımcı olsun(fotoğraflı)

Bence de çok güzel duruyor. Eski burnun nasıldı?
Yapısıyla alakalı sana küçük duruyor olabilir. Keyfini çıkar gayet güzel 👍

Kaç ay oldu? Şuan ödemli duruyor burnun kalkıklığı zamanla iniyor ama aşırı bir inme bekleme ve bence çok kavisli değil çok güzel olmuş önceki burnundan dolayı garipsiyorsun zamanla gözünde alışacaktır 😊

Kötü olmuş, çünkü deri pot duruyor, burun ucu pinpon domuzumsu, revizyonla kıkırdak grefti gerekli.

Ben de çarşamba günü ameliyat olacağım inşallah benim burnum da güzel olur. Ben çok beğendim çökük durmuyor bence.Sizin gözünüz alışmamış ondandır

Kaç ay oldu? Şuan ödemli duruyor burnun kalkıklığı zamanla iniyor ama aşırı bir inme bekleme ve bence çok kavisli değil çok güzel olmuş önceki burnundan dolayı garipsiyorsun zamanla gözünde a
Kaç ay oldu? Şuan ödemli duruyor burnun kalkıklığı zamanla iniyor ama aşırı bir inme bekleme ve bence çok kavisli değil çok güzel olmuş önceki burnundan dolayı garipsiyorsun zamanla gözünde alışacaktır 😊
b
1 ay oldu bugün

Back
X