Burnum atelin altından cok büyük duruyor?

e12134

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2018
131
23
13
kızlar ameliyat olalı 5 gün oldu burnuma bakıyorum yani üstünde hem atel hem de bantlar olmasına rağmen biraz az çok şeklini anlarım diye düşünmüştüm ama cok büyük duruyor hiç küçük bir burun gibi değil acaba burnum küçük olmadı mı yoksa bu atel cıkarılmadan belli olmaz mı?sizde de büyük mü geliyordu size 5-6.gün falan

kızlar ameliyat olalı 5 gün oldu burnuma bakıyorum yani üstünde hem atel hem de bantlar olmasına rağmen biraz az çok şeklini anlarım diye düşünmüştüm ama cok büyük duruyor hiç küçük bir burun gibi değil acaba burnum küçük olmadı mı yoksa bu atel cıkarılmadan belli olmaz mı?sizde de büyük mü geliyordu size 5-6.gün falan

Atel çıkmadan hiçbirşey belli olmaz hatta atel çıktıktan sonraki halini arayacaksın bile,burun büyüdükçe büyüyecek,şekil değiştirecek filan. O meşhur 6-8 ay var ya..O 6-8 ay dolmadan ne desek boş.
Bir de kalın derili olunca vay ki ne vay:confused:

Kızlar çevremdeki insanalr yüzünden moralim cok bozuluyor eski burnundan daha büyük olmuş doktor yapamamış vs yorumlar alıyorum 2 gün sonra atel ve tamponlar cıkıcak benim burnumun şiödiye kadar inmesi gerekmiyor muydu? Acaba burnum değil de atel mi büyük

Back
X