burnum böyle olur mu ?

Benim burnumda sıkıntım sekil olarak cok fazla yok ucu kalkik egik ve hafif kemer var sagdan baska soldan baska bir gorunumu var bana doktor cok degismezsin dedi ben degismek istiyorum ama

Yüzüne yakisiyor burnun. Ama degistirsen de o attigin resimlerdeki burnu sevmedim ben tabi bu benim görüsüm. Yüzünü oldugu gibi degistirir. Zaten resim gösterince hangisinin olacagini söylüyormuş doktorlar. Insallah memnun kalacagin guzel bir operasyon gecirirsin :KK37:

benim kuzenimde ayni problem vardi, ameliyat oldu burnu simdi hafif egri. egrilen buruna doktorlar garanti veremiyor. birde burnu cok degisti senin gibiydi simdi kucucuk burnu oldu. baya bir fark var!

Evet maalesef garanti veremiyor doktorlat benim aşırı egik cok mutsuz ediyoe bu hali risk alamam düzgün olsun istiyorum o yüzden uzun süredir doktor arıyorum burada arkadaşlarında yardimi ile bulucaz artik :)
benim kuzenimde ayni problem vardi, ameliyat oldu burnu simdi hafif egri. egrilen buruna doktorlar garanti veremiyor. birde burnu cok degisti senin gibiydi simdi kucucuk burnu oldu. baya bir fark var!

Iste saga kayik burnum bugüne kadar 3 doktora muayene oldum hiç biri garanti vermedi yapsam bile yine egik olur gibi seyler duydum nefes alma sorunumda cabasi istanbuldayim canım
Eki Görüntüle 1316453

Bence kesinlikle estetik olarak müdahele ettirmeyin.sizinkinde estetik yapilacak kısım olmadiğından söylüyorum.estetikte kalkık ve ucundaki kikirdak alindigi için kisaliyor.ve sizin burnunuz zaten küçük olduğu için çok sırıtır yüzünüzde delikler görünür olur dikkat çekersiniz.septoplasti ameliyatlarını araştirin bence tavsiyem.sizinkinin eğriliği düzeltilirse içerden halledilirse dışardanda çok güzel olur.septoplasti:burun formu değiştirilmeden kapalı ameliyatla endoakopik yapılıyor.çok iyi bir septoplasti doktoruu bulun bütün problemi çözer

Doktorun aynisini yapabilirmi olurmu bilemiyorum tabiki. Ama nacizhane onerim o burunlari istememen. Cunku ben estetigim diyor. Ne gerek var bariz belli olmasina. Duzgun hatli dogal bir burun hayali kursan sonuc daha mutlu edici olacaktir canim

Yüzüne yakisiyor burnun. Ama degistirsen de o attigin resimlerdeki burnu sevmedim ben tabi bu benim görüsüm. Yüzünü oldugu gibi degistirir. Zaten resim gösterince hangisinin olacagini söylüyormuş doktorlar. Insallah memnun kalacagin guzel bir operasyon gecirirsin :KK37:
Yuzume sagdan baktigimda cok hosuma gidiyor ama soldan baktigimda hic begenmiyorum resimlerdede hos durmuyor tek istedigim onden sagdan soldan hos bir burna sahip olmak
Doktorun aynisini yapabilirmi olurmu bilemiyorum tabiki. Ama nacizhane onerim o burunlari istememen. Cunku ben estetigim diyor. Ne gerek var bariz belli olmasina. Duzgun hatli dogal bir burun hayali kursan sonuc daha mutlu edici olacaktir canim
oysa hosuma gitmisti ama haklisiniz cok dogal hic olmamis gibi istemiyorum olan arkadaslar var olmasa daha iyi degisen bisey olmamis demekte istemiyorum

Bence kesinlikle estetik olarak müdahele ettirmeyin.sizinkinde estetik yapilacak kısım olmadiğından söylüyorum.estetikte kalkık ve ucundaki kikirdak alindigi için kisaliyor.ve sizin burnunuz zaten küçük olduğu için çok sırıtır yüzünüzde delikler görünür olur dikkat çekersiniz.septoplasti ameliyatlarını araştirin bence tavsiyem.sizinkinin eğriliği düzeltilirse içerden halledilirse dışardanda çok güzel olur.septoplasti:burun formu değiştirilmeden kapalı ameliyatla endoakopik yapılıyor.çok iyi bir septoplasti doktoruu bulun bütün problemi çözer

O resim önden olduğu icin yaniltmis olabilir. Burnum yandanda büyük ne yazikki yüzüm küçük cok orantısız duruyor :(

O resim önden olduğu icin yaniltmis olabilir. Burnum yandanda büyük ne yazikki yüzüm küçük cok orantısız duruyor :KK43:

Eğik olduğu için daha büyük görünüyodur ama eminim bu haliyle bile orantılıdır yüzünüzde sadece sizi memnun etmiyo.şöyle anlatayım burun eğriliklerinde hiçbi zaman tam düzelme olmaz bunu doktor bilir eğer söylemişse önceliği insandır.akrabalarimdan yapan oldu eğiklik için ama yeniden hatta eskisinden daha eğik görünüyo kısaldığı için deliklerden daha belli oluyo.eskiden kanatları kapatıyodu hiç olmasa.doktorun iyi olmasıyla ilgili bi durum değil eğiklik tekrarlar.iyi bi doktor zaten bunun tekrarlayacağını söyler.siz bilerek isteyerek yaptırırsanız o ayrı bişey ama bilin yinede söyliyim ben değmez yaptıracağınıza.septoplastiyi düşünün eğiklik için tekrarlasa bile düzeltilebilir böylece

Biliyorum annemde de vardı bu eğilme sorunu ırsi ama onun doktoru çok başarılı bi ameliyat yaptı bir daha tekrarlamadı çok sağa kayık mutsuz oluyorum estetik müdahele şart istiyorum kesinlikle doktorlarım dürüsttü şuana kadar gittiğim olabilecek neyse onu yapacaklar artık araştıracağım dediğin konuyu teşekkür ederim kapattimgitti kapattimgitti :)

Biliyorum annemde de vardı bu eğilme sorunu ırsi ama onun doktoru çok başarılı bi ameliyat yaptı bir daha tekrarlamadı çok sağa kayık mutsuz oluyorum estetik müdahele şart istiyorum kesinlikle doktorlarım dürüsttü şuana kadar gittiğim olabilecek neyse onu yapacaklar artık araştıracağım dediğin konuyu teşekkür ederim kapattimgitti kapattimgitti :)

siz belliki estetik yaptiracaksiniz:)tavsiyem doğallıktan yana olun.annenizin doktorunun yaptigi çalışmayi begendiyseniz ona yaptirin anneli kızlı farklı olmasın sonra burunlar. iyi geçsin ve memnun kalın inşallah.bide teşekkürler septoplasti konusunu araştiracaginizi söylemişsiniz.septoplastide illa formu değişmeyecek diye bişey yook şayet derseniz estetik müdahelede yaptirmak istiyorum o anda hem kbb hemde estetikçi yapıyor ve çok başarılı sonuçlar alınıyo o kadar doğal oluyorki sonuca çok memnun kalırsınız.kolay gelsin şimdiden

Back
X