- 1 Ocak 2019
- 441
- 17
- 98
- 27
- Konu Sahibi Albertynax
-
Burun ucum düşüktü kalkık olsun dedim ama bu kadar beklemiyordum şimdi daha iyi ama biraz daha insin istiyorum sizin nasıl kalkık mıydıKalkık bir burun mu istedin inse bile çok inmiyor varla yok arası
Benim kavisli zaten daha fazla olursa berbat olur kesin kavis çıkar mı sizin kaç ay oldu??Biraz düşüyor 3 aya kadar sonrada sabit daha sonra kavis ortaya çıkıyor ben kavisi sorun ediyorum
Kavisli mi istediniz niye öyle oluyor çok değişik benim olmaz inşallah1,5 sene 4 Aydan sonra iyce kavislendi
Ben tanınmayan bi doktorda oldumSiz kime oldunuz
morelinizi bozmak istemem sizinki daha cok yeni inşallah iner ama açıkcası benımki inmemıstı 2 sene beklediğim halde insin diyeBen tanınmayan bi doktorda oldum
Revizyon mu oldunuz aşırı kalkık değil benim biraz insin istiyorum 1 milim inmiştir 2-3 milim daha iner mi sizce sizin çok mu kalkıktır?morelinizi bozmak istemem sizinki daha cok yeni inşallah iner ama açıkcası benımki inmemıstı 2 sene beklediğim halde insin diye
evet revizyon oldum .benımki çok kalkık ve kavisliydi sizinki nasıl bilmiyorum tabi daha cok yeni sizinki ama yinede buyuk bır değişim olmuyorRevizyon mu oldunuz aşırı kalkık değil benim biraz insin istiyorum 1 milim inmiştir 2-3 milim daha iner mi sizce sizin çok mu kalkıktır?
3 ay içinde kalkıklık iner diyorlar sonra inmezmiş 1 ay ve 3ay arasında bariz fark oluyor muevet revizyon oldum .benımki çok kalkık ve kavisliydi sizinki nasıl bilmiyorum tabi daha cok yeni sizinki ama yinede buyuk bır değişim olmuyor
sizinki daha cok yeni daha şiştir burnunuz ilk altı ay yuzde 80 oturur en sonda burun ucu oturur3 ay içinde kalkıklık iner diyorlar sonra inmezmiş 1 ay ve 3ay arasında bariz fark oluyor mu
Siz değişmez deyince moralim bozuldu inenlerde varmış ben kalkık olsun dedim burun ucum düşüktü bu kadar istemiyodum ama doktor yanlış yaptı sankisizinki daha cok yeni daha şiştir burnunuz ilk altı ay yuzde 80 oturur en sonda burun ucu oturur
sizinki daha bir bucuk aylıkmış daha şiştir burnunuz zaten kalkık ıstemıssınız sıslıkler ınınce hoşunuza gider o zmn .benım kendi burnumda buyuk bır değişim olmamıstı demekki cilde göre vs de değişiyorSiz değişmez deyince moralim bozuldu inenlerde varmış ben kalkık olsun dedim burun ucum düşüktü bu kadar istemiyodum ama doktor yanlış yaptı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?