Burnum çok kalkık iner mi?

Burnum kalkık oldu iner mi?

• Benim indi

OY: 6 54,5%
  • Benim inmedi

OY: 3 27,3%
  • 2

OY: 2 18,2%

• Ankete Katılan
    11

Albertynax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
441
17
98
27
Merhaba 1.5 ay önce burun ameliyatı oldum açık teknikle bu fotoğraf 7.günüm tamponlar çıktığı günden şimdibiraz indi ben daha çok insin istiyorum benim gibi olup aylar sonra inen var mı lütfen yardımcı olun?

Biraz düşüyor 3 aya kadar sonrada sabit daha sonra kavis ortaya çıkıyor ben kavisi sorun ediyorum

Hayır asla doğal olsun dedim hatta beceremiyorlar maalesef burda adı geçen bir doktor ayrıca

Umarım 10.00 liralık olan doktorlardan değildir milletin ne güzel oluyo bide bana bak şans maleseff

morelinizi bozmak istemem sizinki daha cok yeni inşallah iner ama açıkcası benımki inmemıstı 2 sene beklediğim halde insin diye
Revizyon mu oldunuz aşırı kalkık değil benim biraz insin istiyorum 1 milim inmiştir 2-3 milim daha iner mi sizce sizin çok mu kalkıktır?

Revizyon mu oldunuz aşırı kalkık değil benim biraz insin istiyorum 1 milim inmiştir 2-3 milim daha iner mi sizce sizin çok mu kalkıktır?
evet revizyon oldum .benımki çok kalkık ve kavisliydi sizinki nasıl bilmiyorum tabi daha cok yeni sizinki ama yinede buyuk bır değişim olmuyor

Siz değişmez deyince moralim bozuldu inenlerde varmış ben kalkık olsun dedim burun ucum düşüktü bu kadar istemiyodum ama doktor yanlış yaptı sanki
sizinki daha bir bucuk aylıkmış daha şiştir burnunuz zaten kalkık ıstemıssınız sıslıkler ınınce hoşunuza gider o zmn .benım kendi burnumda buyuk bır değişim olmamıstı demekki cilde göre vs de değişiyor

Fotoğrafı nı kaldırmışsın galiba sizinki biraz iddialı bir burun olmuş yani öyle ahım şahım bir inme olmaz ama kötü değil di ben yakıştırdım size alışırsınız zamanla

Ben foto göremiyorum yüklermisiniz bakayım ama burun iniyor oturuyor dert etmeyin yani ben inmeyen burun görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…