• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnum çok kalkık oldu

Evet biraz kalkık olmuş ama onun haricinde düzgün ve güzel gözüküyor, yakışmış. Bir tık inerse daha iyi olabilir ama ağlanacak bir durum yok kesinlikle.

O kadar pişmanım ki anlatamam durmadan iki gözüm iki çeşme ağlıyorum. Resmen aynadaki kişi ben değilim. Tüm güzelliğim gitmiş gibi. Alışmakta önemlidir elbette ama ben alışmak bile istemiyorum bu duruma. Bir uyansam da rüya olsa diyorum herşey. Tek istediğim hafif kalkık ve kavisli bir burundu. Meğersem yüzüm ne kararda güzelmiş
Biraz geç oldu ama şuan bende sizin gibiyim görür müsünüz bilmiyorum 13 gün oldu hergün ağliyorum aşırı kalkık kısaldı sanki burnum sizin düzeldi mi😢

meğer Rabbim yüzünü de burnunuda ne güzel ve orantılı ve sana yakışacak şekilde yaratmış değil mi.
inşaallah duyduğun bu pişmanlığın sonu sevinç olur.
ilk fırsatta tekrar ameliyat ol durumun uygunsa.
Şuan ayni tedirginligi ben de yaşiyorum bantlarim bile cikmadi estetik icin gitmemiştim nefes problemim vardi kemik dediler ameliyat dendi ben bi salaklik ettim kalksa biraz nefes daha iyi olur mu derken kaldirmaya karar verildi sadece ucu oynandi benim baska yerine dokunulmadi ama cok korkuyorm bantliyken sanki domuz burnu gibi geliyor dudagim inceldi gibi gülüslerim degisti gülunce guzel olmuyorm artik

Back
X