burnum cok kotu oldu...

osmanliyiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
21
4
1
36
Iki kere burnumdan estetik ameliyat olmama ragmen sacma sapan bi burnum oldu..ikisinide ayni dr yapmisti ...samsunda olmustum..simdi 3.kez ameliyst olmak istiyorum...napicam bilmiyorum..estetik cerrah olupta bu kadar estetikten anlamayan bi insan..artik 3.ye elime verirler burnumu..soruyorum samsunda gercekten basarili olarak gordugunuz bi kbb ya da plastik cerrah var mi..lutfen oneride bulunun bana ...

Iki kere burnumdan estetik ameliyat olmama ragmen sacma sapan bi burnum oldu..ikisinide ayni dr yapmisti ...samsunda olmustum..simdi 3.kez ameliyst olmak istiyorum...napicam bilmiyorum..estetik cerrah olupta bu kadar estetikten anlamayan bi insan..artik 3.ye elime verirler burnumu..soruyorum samsunda gercekten basarili olarak gordugunuz bi kbb ya da plastik cerrah var mi..lutfen oneride bulunun bana ...
foto olsa da biz de baksak iyi mi kötü mü

Ben ismail küçüker e yaptirdm fotolara bakabilirsn sen kime yaptırmstn bu arada? Benim daha 1. Ayim

mgozdee mgozdee Canım geçmiş olsun. Beni izlemeye alır mısın, fotoğrafını görmek istiyorum. Sanırım şu an 4-5 aylık burnun, bence düzelmeye başlamıştır, memnun musun artık?

Back
X