Burnum çok kötü

Muhtemelen çok ödemli ama ben de şekil olarak beğenmedim yani doğallıktan çok uzak. Kaşı gözü çok güzel bi kıza benziyosun niye böyle yapmış ya

Evet çok begenicegim bı burun yapmış acele etmemem gerektiğini söylüyor ama kötü olduğunu görmemek elde degil

Eklentiler

• IMG_20230310_175109.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 1.069
Çok dik olsugunu beğenmediğimi söyledim ödemlerim gidince ufak bı operasyonla ucunu düşürürüz dedi ama emin olamıyorum 6. Ayda revizyon yapan iyi bı doktor bulmam gerekiyor

geçmiş olsun, öncelikle sakin olun zaman bir şekilde geçiyor, aynalarla çok uğraşmayın gerekirse kapatın bakmayın, bende şeklinden memnun olmayanlardanım, revizyon için doktor bakıyorum şu an 4.ayı tamamlamak üzereyim, doktor araştırıyorum.

siz kime ameliyat olmuştunuz volkan suntere bakıyordunuz yanlış hatırlamıyorsam

Davalık bir burun yapmış bana kalırsa, bir burun neden bu kadar oyulur. On profil mahvolmuş yandan da yapay. Estetik olduğu %100 belli ve kötü bir estetik. Burnu bu kadar kisaltip,yontmanin ne alemi var. Kikirdak ile buyutulur ama ayni doktora sakin güvenme. Yüzün güzel zaten düz,ucu hafif kalkik bir burun bu yüze yakışırdi.

Doktorun sayfasına baktım, aşağı yukarı herkese aynı model burun yapıyor. Erkeklere de aşırı kavisli burun yapmış. Erkeğe böyle burun mu yapılır, erkeğin burnu maskülen olur. Estetik anlayışı 0 , yüze göre çalışmıyor.

Artık estetik olduğu görünmesi bile umrumda değil yeterki yüzümde güzel dursun herkes estetik olup güzelleşir ben cirkinlestim resmen uzun bı süreç ve şimdiden psikolojim yerlerde daha kötü olmasından korkuyorum

kesinlikle katılıyorum

Çok üzüldüm.Gerçekten sorunlu bir burun olmuş.Yandan da ön profilden de kusurlu görünüyor.Uğraşırım derseniz dava açabilisiniz ki kazanma ihtimaliniz yüksek.Kesinlikle düzeltme yapmasına izin vermeyin. Daha iyisini yapabileceğini hiç sanmıyorum.Acele etmeden revizyon konusunda iyi olan isimleri araştırmanızı öneririm.

Siz bu doktoru araştırıp mı gittiniz? Sanki ilk işçiliği gibi. Üzgünüm iyi bir şeyler yazmak isterdim ama nasıl düzelir bilemiyorum

Sadece burnunuza odaklanırsanız bakarken kötü görünür yüze bi bütün olarak bakmalısınız. Birde ödemler tamamen inene kadar ne olduguda anlasılmıyor. Benmde burnum kötü oldu ama kendi burnumdan daha iyi oldugu için takmıyorum. Ama cokta kötü olmayan bi burna estetik yaptırdıysanız kusur arayacaksınız sürekli umarım ödemlerle birlikte biraz daha düşer burun ucunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…