İbrahim GülHangi doktor yapti bu burnu
siz kime ameliyat olmuştunuz volkan suntere bakıyordunuz yanlış hatırlamıyorsamgeçmiş olsun, öncelikle sakin olun zaman bir şekilde geçiyor, aynalarla çok uğraşmayın gerekirse kapatın bakmayın, bende şeklinden memnun olmayanlardanım, revizyon için doktor bakıyorum şu an 4.ayı tamamlamak üzereyim, doktor araştırıyorum.
özelden atıyorum doktoru, evet şu an Volkan Sunter'i araştırıyorum, yaptıklarından beğendiklerim varsiz kime ameliyat olmuştunuz volkan suntere bakıyordunuz yanlış hatırlamıyorsam
Doktorun sayfasına baktım, aşağı yukarı herkese aynı model burun yapıyor. Erkeklere de aşırı kavisli burun yapmış. Erkeğe böyle burun mu yapılır, erkeğin burnu maskülen olur. Estetik anlayışı 0 , yüze göre çalışmıyor.İbrahim Gül
Artık estetik olduğu görünmesi bile umrumda değil yeterki yüzümde güzel dursun herkes estetik olup güzelleşir ben cirkinlestim resmen uzun bı süreç ve şimdiden psikolojim yerlerde daha kötü olmasından korkuyorumDavalık bir burun yapmış bana kalırsa, bir burun neden bu kadar oyulur. On profil mahvolmuş yandan da yapay. Estetik olduğu %100 belli ve kötü bir estetik. Burnu bu kadar kisaltip,yontmanin ne alemi var. Kikirdak ile buyutulur ama ayni doktora sakin güvenme. Yüzün güzel zaten düz,ucu hafif kalkik bir burun bu yüze yakışırdi.
kesinlikle katılıyorumDoktorun sayfasına baktım, aşağı yukarı herkese aynı model burun yapıyor. Erkeklere de aşırı kavisli burun yapmış. Erkeğe böyle burun mu yapılır, erkeğin burnu maskülen olur. Estetik anlayışı 0 , yüze göre çalışmıyor.
Burnunuz zaten önceden güzelmişEvet çok begenicegim bı burun yapmış acele etmemem gerektiğini söylüyor ama kötü olduğunu görmemek elde degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?