Evet sadece burun ucuyla oyniyicakti ama herşeyi kafasına göre değişmiş 3ayimda bı doktorla görüşücem 6 aydan sonra ne yapabiliriz ona bakicazBurnunuz zaten önceden güzelmiş
Çalıştığım hastanede görev yapıyor kendisi güzel yaptığı burunlarda vardı ve biraz aceleye getirdim sanırımSiz bu doktoru araştırıp mı gittiniz? Sanki ilk işçiliği gibi. Üzgünüm iyi bir şeyler yazmak isterdim ama nasıl düzelir bilemiyorum
1 seneden önce önce işlem yaptırmayın hatta yapmayı teklif eden Dr direk eleyin.Revizyon zaten sıkıntılı bir süreç dokunun toparlaması için zaman gerekiyor.Revizyon için kulak kıkırdağı öneren Dr dan uzak duruyorum , sizede tavisyemEvet sadece burun ucuyla oyniyicakti ama herşeyi kafasına göre değişmiş 3ayimda bı doktorla görüşücem 6 aydan sonra ne yapabiliriz ona bakicaz
Neden kulak kıkırdağı öneren doktordan uzak kalıyorsunuz ?1 seneden önce önce işlem yaptırmayın hatta yapmayı teklif eden Dr direk eleyin.Revizyon zaten sıkıntılı bir süreç dokunun toparlaması için zaman gerekiyor.Revizyon için kulak kıkırdağı öneren Dr dan uzak duruyorum , sizede tavisyem
Ne kadar güzel burnunuz varmış şımarıkık etmişsinizEvet çok begenicegim bı burun yapmış acele etmemem gerektiğini söylüyor ama kötü olduğunu görmemek elde degil
size özelden msj attım bakabilirseniz çok sevinirim :)Eski burnunuz çok güzelmiş. Doktora kesinlikle dava açmalısınız
Kulak kıkırdağı zaman içerisinde şekil değişikliği deforme oluyor doku -kas - hafızası diye bir durum .Revizyon da Costa kaburga dan kıkırdak alınması tercih ediliyor. İlk etapta mennun kalabilirsiniz ancak birkac yıl sonram
Neden kulak kıkırdağı öneren doktordan uzak kalıyorsunuz ?
Arkadaşimin aşırı yapay burnu vardı.Ve kilo olarak ta fazla idi.Şuan 30 kilo kadar verdi ve o yapay duran burnu o kadar güzel yüzüne uyumlu bir hal aldiki hayretler içerisindeyimbende ilk yıllarda düzelir diye bekledim düzelmiyor belki kilo verirseniz daha incelir ama şekli değişmiyor
Bende 17 marta aldım günü ameliyat oluyorum. Siz kime yaptırdınız neden memnun değilsinizgeçmiş olsun, öncelikle sakin olun zaman bir şekilde geçiyor, aynalarla çok uğraşmayın gerekirse kapatın bakmayın, bende şeklinden memnun olmayanlardanım, revizyon için doktor bakıyorum şu an 4.ayı tamamlamak üzereyim, doktor araştırıyorum.
anladım teşekkürler, üzücü bir durum ya kulak bana daha az riskli geliyordu :/Kulak kıkırdağı zaman içerisinde şekil değişikliği deforme oluyor doku -kas - hafızası diye bir durum .Revizyon da Costa kaburga dan kıkırdak alınması tercih ediliyor. İlk etapta mennun kalabilirsiniz ancak birkac yıl sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?