Burnum çok kötü

anladım teşekkürler, üzücü bir durum ya kulak bana daha az riskli geliyordu :/
Farketmiyor kulakta olur. Kulak şekli bozulabilir ama kulak kıkırdağı daha yumuşak.Kaburga kıkırdağı daha sert (costal greft) kullanım yerine göre değişir. Burnu daha elastik, rahat kullanmak için yumuşak bir kıkırdak daha iyidir. Sağlamlık icin kaburga tercih edilebilir, özellikle kemiği çok alınanlarda

Canım benim o burunda hala ödem var ödem olduğu için burun
ucun ektra kalkık duruyor. Burun ucun ile dudak arasındaki o çekilme ödemden.sabret biraz ödem inince çok güzel oturacak. Benimde öyleydi ve ucu top gibiydi . O top görüntü de iniyor ve çok zarif bir görüntü kalıyor. Kaygılanma sakın. Buradaki bu kadar insan neden böyle kötü yorum yapmış anlayamadım. Revizyon işini aklından bile geçirme derim. Yeni burnuna alışma sürecin ve ödem biraz pskolojiyi etkiliyor, biraz zaman geçince anlayacaksın ne demek istediğimi. Sakın ace

Zaman tabiki önemli ama kavisli bı buruna alışabilicegimi sanmıyorum 6. Ayım dolunca farklı bı doktora revizyon olucam burun çatım da açık kalmış zaten şuan en kısa zamanda ödemlerimi atmaya çalışıyorum

Davalık bir burun yapmış bana kalırsa, bir burun neden bu kadar oyulur. On profil mahvolmuş yandan da yapay. Estetik olduğu %100 belli ve kötü bir estetik. Burnu bu kadar kisaltip,yontmanin ne alemi var. Kikirdak ile buyutulur ama ayni doktora sakin güvenme. Yüzün güzel zaten düz,ucu hafif kalkik bir burun bu yüze yakışırdi.
Merhaba size özelden yazmıştım ama cevap vermediniz

Farketmiyor kulakta olur. Kulak şekli bozulabilir ama kulak kıkırdağı daha yumuşak.Kaburga kıkırdağı daha sert (costal greft) kullanım yerine göre değişir. Burnu daha elastik, rahat kullanmak için yumuşak bir kıkırdak daha iyidir. Sağlamlık icin kaburga tercih edilebilir, özellikle kemiği çok alınanlarda
Ben revizyonda iki ünlü doktora gittim kullak kıkırdağı sonradan kıvrılabiliyormuş ondan kaburga daha iyimiş ama kaburgayıda açıp almak zor olduğu ve iyileşme sürecide daha uzun olduğu için önce kulak yeterse kulağı tercih ediyorlarmış.tabi en güzeli burundan çıkanmış ama herkesten çıkmıyor.bana kıkırdak lazım olabilir demişlerdi neyse içinde varmış.

Kulak kıkırdağı zaman içerisinde şekil değişikliği deforme oluyor doku -kas - hafızası diye bir durum .Revizyon da Costa kaburga dan kıkırdak alınması tercih ediliyor. İlk etapta mennun kalabilirsiniz ancak birkac yıl sonra 🙃
Aynı şeyi bana mehmet yazar söylemişti.sonradan kıvrılabileceğini söyledi.

Aslında okadar da kötü değil. Doğal dursun gibi bir dersiniz yok anladığım kadarıyla. Ödemi inecek burnunuz oturacak. Bu süreçte gözünüzde alışacak. Baby nose deniyordu galiba buna. Bence biraz zaman verin. Şimdiden revizyon yollarını düşünmeyin

Back
X